Inschrijving geopend: 64-najaarsrit

De afgelopen maanden zal je gemerkt hebben dat Vierenzestig met een nieuw enthousiast team, weer actief bezig is om je te voorzien van allerlei leuke wetenswaardigheden op het gebied van Porsche. Dagelijks proberen wij onze lezers op de hoogte te houden van Porsche nieuwsberichten, autosport verslagen, rijtesten en reiservaringen. Een grote wens van het team is om onze Vierenzestig-community bijeen te kunnen brengen middels het organiseren van evenementen. Wij zijn blij om ons eerste evenement: de 64-Najaarsrit, aan te kunnen kondigen. 

Een van onze teamleden, Sylvia Lodder, heeft een ruime ervaring in het organiseren van auto-evenementen. Zij heeft voor ons een leuke route uitgezet in het “bol-pijl systeem”. Hierdoor hebben de passagiers ook een leuke bezigheid onderweg. En wees gerust, ook voor de onervaren deelnemers zal de route prima te volgen zijn. 

De 64-Najaarsrit wordt op zondag 27 oktober georganiseerd en de inschrijving is geopend.

Het programma

09.00 – 10.00 uur Ontvangst bij Porsche Centrum Leusden
10.00 – 10.30 uur Aanvang tourrit 
13.00 – 13.30 uur Aankomst bij lunchlocatie (ander eindpunt dan startlocatie) 

Op de ontvangstlocatie ontvangt je bij binnenkomst het routeboek en kan je, onder het genot van een kop koffie of thee en een broodje, met andere Porsche liefhebbers kennis maken, wat mooie auto’s bekijken en de meeste schrijvers van Vierenzestig zullen aanwezig zijn voor een leuk gesprek. Na de eerste kennismaking vertrekken wij voor een rit van circa 2,5 tot 3 uur rijden. 

Bij de eindlocatie zal ons een lekkere lunch geserveerd worden. Na de lunch is iedereen vrij om nog te blijven napraten of om huiswaarts te keren. 

De deelname bedraagd 45 euro per equipe (auto + bestuurder + passagier) en voor iedere extra passagier 15 euro. Voor dit bedrag ontvangt je een broodje + koffie bij ontvangst, een routeboek en een lunch. 

Heb je geen passagier? Dan betaal je 30 euro voor deelname. 

De ingeschreven deelnemers ontvangen in de week voorafgaande aan het evenement nog een email met daarin o.a. de adressen.

Wij hopen dat wij jullie op zondag 27 oktober mogen begroeten op ons eerste 64-evenement.

Hartelijke groet,

Het team van Vierenzestig

Wij willen je erop wijzen dat alle, bij inschrijving, verstrekte informatie vertrouwelijk behandeld wordt en dat deze alleen gebruikt wordt met betrekking tot dit 64-evenement. Persoonlijke gegevens zullen geenszins met andere partijen gedeeld worden. 

Inschrijfformulier

De inschrijving is gesloten, wij hebben het maximum aantal deelnemers bereikt. Het is mogelijk om op de reservelijst geplaatst te worden. Stuur hiervoor een bericht naar info@vierenzestig.nl

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.