64 Team

Alain Feld

auteur, bestuur, eindredactie

Porscheholic met een grote passie voor het merk Porsche, en Petrolhead.  Rijdt (dagelijks) een Porsche 911 (996) Twin Turbo.

Jeroen Visser

auteur

Jeroen is een autogek met een zwak voor Porsche – een bekende kwaal in deze kringen. Duikt graag in de historie van ons favoriete merk en volgt de markt op de voet. Verplaatst zich per fiets en BMW M4 en werkt op het hoofdkantoor van een grote vrachtwagenfabrikant.

Jos Berkien

evenementen,auteur, fotograaf

Jos heeft zijn jongensdroom afgelopen jaar eindelijk waargemaakt en rijdt nu dagelijks in zijn Porsche 911. Hij combineert zijn passie voor mooie auto’s met die van fotografie. Hij reist graag, ontdekt de wereld en deelt zijn leven met zijn vrouw en drie kinderen.

Maurice G

Maurice Godschalk

auteur, evenementen

Eén van Maurice zijn gestelde doelen in zijn jeugd was het bezit van een Porsche voor zijn veertigste. Echter verschoven de prioriteiten dikwijls, maar iets na de target-date kwam de zwarte handgeschakelde 997 er dan toch. Altijd gek op auto’s, maar tegenwoordig ook de tweewieler voor (off-) road ontdekt. De 911 staat veelal stil in de garage afwachtende om paar maal per jaar flink uitgelaten te worden. Maurice is werkzaam in de IT en daarnaast een levensgenieter, leef!

Maurice Hoeneveld

auteur, bestuur, CTO

Maurice is al van jongs af aan een fanatiek Porsche liefhebber en deed in 1988 zijn eerste Porsche rijervaring op tijdens een time attack op het circuit. Hij staat aan de wieg van 911Events als medeoprichter en vanuit zijn rol als voorzitter onderhoudt hij nauwe banden met Porsche in Nederland en Duitsland en Porsche gerelateerde bedrijven. Privé heeft Maurice diverse Porsches gehad waaronder een bijzondere ‘one-off’ 996 Turbo S. Momenteel ‘in between Porsches’ maar het oog is al gevallen op een waardige opvolger.

Michiel Lodder

auteur

De droom om een eigen Porsche te rijden maakte Michiel op zijn achttiende waar. Dat zegt genoeg over de passie van deze jongeman. Al sinds kleins af aan gefocust op het merk, met inmiddels ook behoorlijke ervaring met en kennis over de verschillende modellen die in de jaren geproduceerd zijn.

Niels Keekstra

Niels Keekstra

fotograaf

Arts, fotograaf en Porsche liefhebber. Is het liefst vroeg op pad met een 911 op zoek naar de mooiste stuurmanswegen voor foto’s tijdens “Golden Hour”

Paul

Paul Ammerlaan

fotograaf

Paul is al jaar en dag gek op Porsches en toen hij met een kennis mocht meerijden in zijn Porsche werd de liefde voor het merk Porsche bevestigd. Een paar jaar later mocht hij met een 964 Cabrio op pad en werd de liefde alleen maar groter! Toen hij ook nog in een 918 Weissach mee mocht op circuit Zandvoort was de liefde bezegeld. En voor de foto- en video-opnames mee met de 718 Cayman GT4 naar Duitsland heeft de liefde maar weer eens bevestigd.

Peter de Haas

auteur, bestuur

Peter is de initiatiefnemer van Porschekalender.nl en sinds zijn 4e Porsche fan. Kocht zijn eerste Porsche in 1997 (911 SC 1981) en is sinds 2016 de trotse bezitter van een 997.2 Carrerra 4S Cabrio (2009) waarmee hij regelmatig meedoet aan roadtrips, toertochten en rally’s. In maart 2020 komt er nog een uitbreiding in de garage : de Porsche Taycan 4S.

foto Peter aangepast

Peter Noordzij, penningmeester

Penningmeester

Peter is door een vriend bij 64 Porsche terecht gekomen. Houdt van het leven en mag graag  deelnemen aan diverse toertochten.

 

Pieter Lys

auteur, evenementen

Hallo ik ben Pieter Lys. Petrolhead en gefascineerd door Porsche! Kom uit Lier, België.

René de Boer

auteur

René de Boer is sinds medio jaren negentig actief als verslaggever over auto’s en autosport voor media in vele landen. Hij groeide op in Driebergen en het dagelijks zien uitrijden van de Rijkspolitie-Porsches zorgde voor een fascinatie voor het merk. De opbrengst van twee maanden lang iedere ochtend ‘De Telegraaf’ bezorgen investeerde hij als scholier al in een handgemaakt miniatuur van een Porsche Panamericana. Hij schreef de drie edities van het internationaal gewaardeerde boek ‘Porsche Victory’ over de Le Mans-successen met de 919 Hybrid en werkt mee aan tal van Porsche-publicaties. Zijn andere passie is Citroën. Ach ja, niemand is perfect…

Robin Groenendijk

auteur, eindredacteur, bestuur

Bouwjaar 1960. Autogek met een voorliefde voor Porsche. Rijdt graag in zijn witte Carrera S cabrio (997.2)

Sylvia Lodder

auteur

Als jong meisje was Sylvia al meer geïnteresseerd in auto’s dan in meisjesspeelgoed. Door haar zoon kwam haar focus op het merk Porsche te liggen en deden diverse 911, 968 en 924 hun intrede. Vanwege haar voorliefde voor het opzoeken van de mooiste wegen, begon zij met het organiseren van tourritten en autovakanties in Nederland en daarbuiten. Inmiddels heeft zij van die hobby ook haar werk gemaakt. Tussendoor maakt zij tijd vrij tijd om voor Vierenzestig de voor- en najaarsritten te organiseren en af en toe een artikel te schrijven.