Zoek
Sluit dit zoekvak.

Flugplatz 911 online shopping mall

Porsche Flugplatz is een nieuw initiatief van de Nederlander Guido Strobl. “Mijn passie voor Porsche stopt niet wanneer ik mijn 911 in de garage parkeer”, vertelt hij. “Ik ben dol op lezen over de Porsche race-legendes en over technische meesterwerken als de 959. Ook bezoek ik graag Porsche-evenementen om bijvoorbeeld een beroemde Le Mans Porsche 917 in het echt te kunnen zien. Gevoed door deze passie ben ik begonnen met een online shop voor zeldzame onderdelen, accessoires en verzamelobjecten die een ding gemeen hebben; ze hebben allemaal raakvlakken met de Porsche-wereld.”

Bilstein en H&R

Voor Flugplatz911.com, Exclusively Porsche zoekt Guido Strobl wereldwijd naar exclusieve producten die de Porsche beleving vergroten. Zo vind je er –  naast het aanbod van nieuwe Porsche-gerelateerde producten ook zeldzame Porsche collectibles en onderdelen. Tevens is Flugplatz 911 officieel dealer van Bilstein en H&R schokdemper-systemen.Een groot deel van het assortiment is op voorraad en wordt nog dezelfde dag verstuurd vanuit het magazijn in Haarlem. Kortom: ben je gepassioneerd over Porsche, de race geschiedenis en de iconische design van de 911? Dan ben je meer dan welkom op Flugplatz911.com.

Piloot

Guido is een aardige en zeer benaderbare kerel. De naam Flugplatz (vertaling: vliegveld) verwijst naar een berucht deel van het Nürburgring circuit. Het is vernoemd naar een nabijgelegen klein vliegveld, maar is vooral bekend vanwege de spectaculaire wijze waarop racewagens hier letterlijk opstijgen door het plotselinge hoogteverschil. Opstijgen doet Guido zelf regelmatig, want naast de bedrijfsvoering van Flugplatz is hij werkzaam als vlieger op de Boeing 737.

Kijk zelf even op de site.

 

 

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.