Jubileumpakket voor 50-jarige Porsche 911

Het is alweer een maand geleden dat Porsche een speciale uitvoering van haar 911 aankondigde, de “50 jaar 911”-editie. Van de gelimiteerde versie van de jongste generatie 911 worden slechts 1.963 gebouwd. Voor wie reeds een 911 van de jongste generatie bezit of er net eentje heeft besteld komt Porsche met een jubileumpakket.

Luxepakket

Het pakket, dat eveneens besteld kan worden voor de jubileumeditie (volgt u het nog?), kan worden besteld voor alle Carrera-versies van de 911. Inbegrepen is in ieder geval het Sports Chrono Package, Porsche Communication Management (PCM) met navigatie, park assist (voor en achter), verwarmde voorstoelen en de telefoonmodule.

Voor het pakket tik je in Duitsland € 4.911,- af, volgens Porsche een besparing tot 34 procent op de totaalprijs van de opties, afhankelijk welk uitvoering je hebt. Het jubileumpakket zal beschikbaar komen in alle Europese landen, met uitzondering van Zwitserland en Rusland. In dat laatste land is onlangs een speciale 911 geïntroduceerd, die doet denken aan de oer-Hollandse Boxster S Red 7, waarover binnenkort meer.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.