Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor de Lowietje Groep 64 Edition Bollenrally! Reserveer snel en noteer 6 juni in je agenda.

Iedere zaterdag en zondag bood Partners Lowietje de afgelopen twee maanden een geweldige rit aan in de bollenstreek. Speciaal voor 64 Porsche Portal wordt deze rit nogmaals aangeboden en wel op zondag 6 juni. Restricties: alleen voor Porsches.

De leukste corona-proof activiteit in de bollenstreek! Lowietjes Bollenrally Groep 64 Edition is een corona-proof activiteit voor iedereen met een Porsche.

Tijdens de route kom je op hun verschillende locaties; Lowietje LisseLangs Berg en Dalde VogelensanghVenneper Lodge en Lowietje aan de Kaag. Op de verschillende locaties staat er iets lekkers voor je klaar en op het eindpunt geniet je van het welbekende “Biefstuk Lowietje”.

 • Start bij Lowietje Lisse met een kopje koffie of thee, iets lekkers voor onderweg en een Goodiebag
 • Langs Berg en Dal voor een goede lunch en een drankje naar keuze
 • De Vogelensangh voor een kopje koffie of thee met een patisserie plankje
 • Venneper Lodge voor een borrelhapje met een drankje naar keuze
 • Lowietje aan de Kaag voor een puntzak Friet van Friethoes en een drankje naar keuze
 • Sluit af bij Lowietje Lisse met een smulplankje, biefstuk Lowietje en een drankje naar keuze

De starttijd is vanaf 10.30 uur. Je wordt door onze rally master afgevlagd en dan begint jouw avontuur door de bollenstreek, duinen, bossen, Haarlemmermeerse landschap en water van de Kaag. Lowietjes bollenrally is een echte corona-proof activiteit waar jij plezier hebt voor de hele dag! Je eindigt tussen 5 en 6 bij Lowietje Lisse voor een heerlijke biefstuk Lowietje. De route is zorgvuldig samengesteld met behulp van echte rally masters die expert zijn op dit gebied. Een combinatie van een heerlijke corona-proof activiteit met heerlijk eten.

Voor Porsche 64 Portal volgers bedraagt het speciale tarief € 64 per persoon. Schrijf in via telefoonnummer 0252-43 30 30.

Namens 64 Porsche Portal wens ik je alvast een hele plezierige dag toe en bedank ik Partners Lowietje voor deze speciale 64 Edition van de schitterende bollenrally.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

2 reacties

 1. Beste,

  Ik heb een vraag betreft de Bollenstreek Rally. Ik zou volgende week Zondag graag willen komen kijken bij Venneper Lodge. Hoe laat komen jullie daar ongeveer aan?

  Ik hoor graag van u,

  Ties van Bruggen

  1. Hallo Ties,

   Dat durf ik niet te zeggen. 64 Porsche Portal heeft deze route niet zelf gemaakt. We vertrekken echter vanuit Lowietje Lisse rond 10,30 uur en de Venneper Lodge is onze een na laatste stop zoals je op de lijst kunt zien. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

   Met vriendelijke groet,
   Robin Groenendijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.