Datum voorjaarsrit bekend

Om de teleurstelling van het afzeggen van de najaarsrit 2020 iets te verzachten hebben we vandaag met alle betrokken partijen gesproken en een “nieuwe” datum kunnen vastleggen. Zet 14 maart 2021 maar in de agenda.

De najaarsrit wordt een voorjaarsrit, de route blijft ‘Over Veluws landwegen”, de locaties blijven hetzelfde. Uiteraard moeten we tegen die tijd wel het nodige controleren. Nu maar hopen dat we in maart 2021 zonder zorgen kunnen toeren.

Heb je de najaarsrit afgerekend en het bedrag laten staan? Dan ben je automatisch ingeschreven als deelnemer. Ongetwijfeld komen er plekken vrij. Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven volgen later.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

0 reacties

    1. Hallo Bianca en Hans, wij zijn voornemens de inschrijving in Januari te openen. We moeten wel rekening houden met de vooruitzichten of de rit kan en mag plaats vinden. En dat de doorgang van de voorjaarsrit ook echt verantwoord is. Net als jullie kijken wij er echt naar uit weer een geweldig leuke rit en dag te beleven. Blijf ons volgen op de 64 website Facebook en instagram voor het laatste nieuws MVG Alain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.