64 partner LUXURY INS op de Masters of LXRY

Van 12 december tot 16 december staan initiator Jasper Annink en Wilko Borgonjen op de Masters of LXRY  met de nieuwe onderneming LUXURY INS. LUXURY INS is onstaan door de grote vraag naar maatwerk verzekeringsoplossingen in het hoge segment uit het bestaande netwerk van Annink en Borgonjen.

LUXURY INS is een nieuw concept wat zich richt op het verzekeren van Porsche, Bentley, Ferrari, Lamborghini, McLaren en overige exclusieve automerken. Masters of LXRY heeft zich bewezen als entiteit in de wereld van het premium lifestyle segment. Spraakmakend, prestigieus en daarmee het meest besproken event van het jaar. Van 12 t/m 16 december komen de grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s opnieuw samen in de RAI Amsterdam voor de grootste editie in de geschiedenis. Waarom Annink en Borgonjen voor dit evenement hebben gekozen, lijkt ons dus heel duidelijk.

Raph. LW1, het luchtgekoelde Porsche 964 Rallykanon van Raph Automotive, de eerste van slechts 22 exemplaren, wordt tevens tentoongesteld op de Masters of LXRY op stand 501 in hal 5 (Europacomplex, Artem 5) bij LUXURY INS. Een geweldige publiekstrekker.

LUXURY INS neemt de zorgen weg bij de vermogende particulier en ondernemer door maatwerk verzekeringsoplossingen te bieden in het zeer exclusieve segment. Zo heeft LUXURY INS. de mogelijkheid om meerdere auto’s of wagenparken van de verzamelaar slim te verzekeren, zij houden er rekening mee dat u slechts één voertuig tegelijk kunt besturen.

LUXURY INS
Raadhuisstraat 32
3891 EB Zeewolde
088 – 080 2808
info@luxuryins.nl

Foto’s Masters of LXRY en Raph.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.