Porsche zet hun zevende “Experience Centre” op de wereld.

Groot feest aankomend weekend (12 en 13 oktober 2019) op de Hockenheimring,

want dan opent Porsche het zevende Porsche Experience Centre(PEC) naast het welbekende circuit. 

Klanten en fans van over de hele wereld zijn beide dagen uitgenodigd om het nieuwe complex te ontdekken, testen en ervaren. Ook kunnen de gasten uitkijken op live podium acts en hun kleine kroos kan een speciaal programma volgen genaamd “World of Experience”. Er zijn namelijk race simulators neergezet en kunnen de kinderen meedoen aan een “Kids Driving School” waar de hoofdmoot verkeersveiligheid zal zijn wat op een spelende wijze wordt gebracht.

SportscarTogether Stuttgart Porsche on Stage Dokumentation Porsche Cannstatter Wasen 10.06.2018 SportscarTogether

“The ‘Sportscar Together Day”, want zo noemt Porsche het weekend, zal zich afspelen in een hele speciale atmosfeer. “Onze klanten en fans kunnen zich verheugen op veel actie op het circuit en andere motorsport bezigheden” zegt Alexander Pollich, CEO van Porsche Deutschland GmbH. Alle bezoekers kunnen namelijk vanaf de grandstand op de ring meekijken naar gevarieerde Porsche Cup raceseries.

Op de website www.porsche.de/sportscartogether kan je jezelf registreren voor dit weekend. Er is een uitgebreide parkeergelegenheid bij het complex zelf en is op beide dagen geopend van 09:11 tot 18:00.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.