Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met Vierenzestig aan het ontbijt

Eindelijk was het dan zover. Het was even moeilijk om iedereen bij elkaar te krijgen op een datum die iedereen uitkwam, maar de eerste meeting van de mensen achter Vierenzestig-blog is nu een feit. Nadat Vierenzestig-blog eerder dit jaar van eigenaren wisselde, was dit een van de prioriteiten die we hadden staan op ons “to do” lijstje; het team samenbrengen. Er waren toch wat mensen het team komen versterken en er waren natuurlijk ook dingen veranderd. Het zal u ook niet ontgaan zijn dat de Vierenzestig-website wat veranderingen onderging en ondergaat “as we speak”. Op dit gebied zijn er bijna elke week wel positieve updates en verbeteringen (al dan niet zichtbaar).

Maar nu ging het ons er veel meer om dat iedereen van Vierenzestig persoonlijk met elkaar kon kennis maken. Sommige van onze auteurs en fotografen zijn al jaren bij Vierenzestig betrokken, maar toch kent niet iedereen elkaar persoonlijk. Daarbij hebben we diverse nieuwe teamleden mogen begroeten in ons team de laatste zes maanden.

Genoeg redenen om tijdens een ontbijt met elkaar kennis te maken. Vierenzestig was te gast bij Venneper Lodge in Nieuw Vennep. Een geweldig mooie zaak op een schitterende locatie. In deze relaxte atmosfeer was het prettige met elkaar kennis te maken. Sommigen van ons kenden elkaar al jaren en anderen weer alleen van horen en soms helemaal niet. Ook de samenstelling van het team is wat gewijzigd. We hebben een dame in ons team en ook qua leeftijden is de samenstelling gewijzigd. Van twintigers tot eind vijftigers. Maar allemaal mensen die een grote passie hebben voor het merk Porsche. Sommigen van ons moesten deze ochtend vroeg op. Er kwam zelfs een teamlid uit Duitsland. Naast hem moesten ook een paar andere teamleden zo’n anderhalf tot twee uur rijden. Wat wel aangeeft hoe gemotiveerd uw Vierenzestig team is. Misschien is dan in plaats van een ontbijt om 09.00 uur, een brunch een goed idee. Ik moest toch wel vroeg op. De hond keek mij aan van, spoor jij wel zo vroeg? En weigerde zelfs om uit zijn mand te komen.

Tijdens het ontbijt was er een erg positieve, ongedwongen en vooral gezellig sfeer en werd er veel gelachen. En ja, natuurlijk werd er veel en uitvoerig over Porsche gesproken. Over de nieuwste Porsches en de Porsche(s) die men zelf rijdt en of heeft gereden, of graag zou willen rijden, het nieuws en gebeurtenissen op Porsche gebied en de nieuwste ontwikkelingen bij Porsche AG. Maar ook over de nieuwe ontwikkelingen binnen Vierenzestig-blog. De plannen die er zijn, maar ook over waar wij met Vierenzestig-blog heen willen.

Een aantal van ons was met hun Porsche gekomen. Wat een mooi fotomoment opleverde met het geweldig mooie weer. Was ik nu maar ook met de Porsche gekomen.

Na afloop op het terras is er besloten dat dit geen eenmalig iets is geweest maar wij dit nu regelmatig gaan doen. Ook is er afgesproken om sommige plannen concreter te gaan maken. Zo staat er bijvoorbeeld gepland…. Dat hoor je zodra het dus concreter is. Maar zou jij ook bij zo’n ontbijtmeeting willen zijn? Want dat kan, wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die graag deel willen uitmaken van het Vierenzestig team. Wil jij ons team komen versterken als auteur of fotograaf of multimediaspecialist of heb jij een andere specialiteit waarmee je ons team kan komen versterken. Neem dan contact met ons op en stuur een mailtje met je telefoonnummer naar info@vierenzestig.nl en dan nemen wij direct contact met je op.

Bij deze bedanken wij Porsche Centrum Gelderland, Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Rotterdam en de firma Lars Professional Detailers Supplies voor hun bijdragen aan de “64 Goodie bag”

En natuurlijk Venneper Lodge voor de goede zorgen en uitstekende bediening tijdens de ontbijtmeeting van de mensen achter Vierenzestig Blog.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.