Grensverleggend Porsche Centrum Twente

In ons artikel “Verhuisdozen bij Porsche” van 19 juni hebben we al aangekondigd dat Porsche Centrum Twente naar Deventer verhuist.

Porsche Centrum Twente nam eind april 2019 al een betaalde reservering op een zichtkavel langs de A1 van 1,8 hectare. Woensdag 11 september (911) is er officieel getekend met de Gemeente Deventer voor de nieuwbouw van Porsche Centrum Twente op het A1 Bedrijvenpark Deventer.

Met deze nieuwe aanwinst voor het A1 Bedrijvenpark komt Gemeente Deventer weer een stap dichterbij haar doelstelling om een van de meest duurzame bedrijvenparken van Nederland te worden.

Voor Porsche Centrum Twente geldt dat zij op deze fraaie zichtlocatie investeert in een van de meest duurzame autobedrijven van Nederland. Porsche beleving pur sang. Voorzien van een ultramoderne werkplaats, inclusief high-end 800V-laadstations.

Michel Arfman, directeur Porsche Centrum Twente: “Klaar voor de toekomst, met meer ruimte voor het verbreden van onze passie en het verlenen van onze grensoverschrijdende Twentse service.”

In aanloop naar dit hoogtepunt investeren wij als Porsche Centrum Twente al sterk in Porsches met een alternatieve krachtbron. Het huidige en toekomstige aanbod van Porsche sluit hierbij naadloos aan. Op dit moment met de populaire Hybrid modellen van de Cayenne en Panamera. Vanaf januari 2020 komt daar de volledig elektrische Porsche Taycan bij, welke overigens vanaf nu al te configureren en bestellen is.

Het voorjaar van 2021 is het zover en zal een van de modernste en meest duurzame autobedrijven van Nederland haar deuren openen. Zijn de verhuisdozen al besteld?

Kortom; grensverleggend Porsche Centrum Twente. En daar mag best op geproost worden. 64 wenst PCT veel succes met de voorbereidingen.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.