Vroeger was alles beter! En dat klopt,…

Vorige weekend was bijvoorbeeld nog de Porsche Historic Grand Prix. En gelukkig hebben daar nog de beelden van.

Laten we samen even terug kijken naar een geweldig Porscheweekend vol met de geluiden van klassieke motoren, de geur van benzine en rubber. Ook de legendarische Gijs van Lennep, Harm Lagaaij en Jürgen Barth waren erbij.

Sorry maar ik moet er niet aandenken dat dit straks wordt “de geluiden van elektro motoren en de geur van accupacks” Dus laten we snel gaan genieten van bijvoorbeeld diverse klassieke Porsches 911. En de Porsche 935. Maar ook de Porsche 911 996 GT3 RSR en de 911 991 RSR. En vergeet niet twee Porsches 718.

Ondanks de regenbuien was het een geweldig evenement. Waar wij ook nog eens de winnaar bekend mochten maken van de gratis deelname aan de Porsche Centrum Leusden Rally Color Edition. Ons teamlid en auteur Sylvia Lodder trok samen met Leander Kolen de winnaar.

En de winnaar is..

Maar Porsche had het weer goed voor elkaar. Een heel erg populaire stand was die van de naamsticker met nationaliteitsvlaggetje. De firma Brandbox Print & sign had het heel erg druk. Iedereen die in bezit was van de Porsche 24app en deze op zijn of haar smartphone liet zien kon zijn of haar naam als sticker laten printen.

Een echt geweldig idee, en ja ook ik moest die natuurlijk hebben. Van ver hoefde Brandbox niet te komen vertelde Fleur v Lammeren van Brandbox mij. Hun lokatie is op het Circuit Zandvoort onder de Hoofdtribune.

Ook de hantekeningsessie van Jürgen Brath, Gijs van Lennep en Harm Lagaaij was een succes. De posters waren bijna niet aan te slepen. Na afloop waren Jurgen en Gijs zo vriendelijk even mijn auto te signeren (van Harm had ik al).

Maar ook Prins Bernard was aanwezig. En reed wat rondjes in de Porsche 911 991 RSR over het circuit Zandvoort.

Tja en dan hadden we natuurlijk het beroemd beruchte tunneltje als het regent. Even iest snel in de auto leggen viel ineens “in het water”. Gelukkig kreeg ik een lift op een scooter. Voeten en beentjes omhoog en volle kracht vooruit hahaha. Iedereen die wel vaker op Zandvoort komt heeft hier ooit weleens met te maken gehad.

Al met al was het een zeer geslaagd weekend waar ik met veel plezier op terug kijk.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.