Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deze Porsche 964 is een klasse apart

Wij moeten deze Porsche 964 met je delen. Deze moet je gezien hebben. En hij is nog te koop ook.

Deze 964 staat te koop bij Raph Automotive in Aalsmeer. Een ultieme rijdersauto, dus geen moderne flippers maar handgeschakeld en een lijst aan upgrades. De motor en de techniek zijn vakkundig onderhanden genomen door VD Gugten in Bodegraven. Hiervan zijn alle facturen aanwezig.

De atmosferische 3.6L is vergroot naar 3.8L, wat zorgt meer PK’s maar voornamelijk veel meer koppel onderin, wat een totaal andere beleving creëert dan rijden met een standaard 964. Een custom uitlaatsysteem geeft hierin nog een extra dimensie. Om dit alles goed op de weg te zetten is het complete onderstel aangepast naar RS-specificatie met als extra een set Bilstein-vering en een Big Brake kit. Alles op de weg overgebracht door een set 18″ driedelige wielen met Michelin Pilot cup 2 banden.

De vorig eigenaar heeft deze auto speciaal laten bouwen voor een paar mooie tourritten per jaar. Dit resulteert in een extreem lage kilometerstand na restauratie. 

Een echte rijdersauto. In een waanzinnig mooie kleur, zeker in combinatie met de kleur van de velgen. Pk’s worden geschat tussen de 300 en 330 pk, maar veel belangrijker is het koppel. Dat geeft je namelijk dat lekkere duwtje de haarspelbochten door! Het onderstel is exact hetzelfde afgesteld als de RS van Walter Röhlr. Versnellingsbak gereviseerd en schakelt als een warm mes door een pakje boter. De alcantara bekleding maakt het verhaaltje compleet. Ga je september of oktober nog de bergen in dan is dit je kans!! Maar dan zou ik niet te lang wachten!

Raph Automotive Oosteinderweg 1271432 AH AALSMEER 0031 (0) 646055328

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

2 reacties

  1. hello,
    i have a nb 964 and i am looking for the same offset for these rh wheels. could you please tell me about the offset you have? is it 52 front and 54 rear?
    thanks!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.