Nieuws

Breaking: Porsche Typ 64 niet geveild, veilingmeester blundert [video]

Reacties (0)
 1. Avatar Vincent schreef:

  De veilingmeester blundert, en de bieders laten goed merken dat ze geen idee hebben waar ze op bieden. Ze waren al to 70Mln gegaan en dat was geen probleem, maar toen de prijs gecorrigeerd werd had ineens niemand meer interesse.

  Blijkbaar waren ze dus totaal niet op de hoogte van de kwaliteit van de auto en boden ze omdat het begon op 30Mln. De geschatte waarde van veilingitems staan gewoon in de catalogus samen met alle details dus als je 70Mln bied en datzelfde object niet wilt hebben voor 18Mln, dan weet je totaal niet wat je koopt en bied je alleen omdat je dan kunt zeggen dat je een auto van 70Mln hebt. Beetje jammer.

 2. Avatar Ted Berris schreef:

  Geeft maar weer aan dat er geen telefonische bieders zijn. En dat er een enorme zeepbel qua waardes van auto’s in stand wordt gehouden.

  1. Avatar Alain Feld schreef:

   Wij hebben informatie uit eerste hand dat er wel degelijk diverse serieuze kopers waren. zowel vertegenwoordigd in de zaal als aan de telefoon. En dat voor deze potentiele kopers de minimumverkoopprijs uberhaubt geen probleem was geweest. Dat dit soort kopers geen auto kopen waar een smet op ligt is denk ik wel begrijpelijk. Laten we rustig afwachten wat er gaat komen. Dit zal echt een staartje krijgen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.