Zondagvertier in Best: PUUR Porsche Treffen 2019

De Porsche-liefhebbers onder ons hebben aanstaande zondag natuurlijk al rood omcirkeld in hun agenda. Op die dag vindt namelijk de achtste editie van het PUUR Porsche treffen in Best plaats. Zoals gewoonlijk op het schitterende recreatieterrein Aquabest.

Ieder jaar trekt dit evenement zo’n 2.000 Porsches, hun eigenaren en andere liefhebbers. Op het terrein staan vele bijzondere Porsches. Dit varieert van speciale en unieke uitvoeringen tot auto’s die gewoon in een absolute nieuwstaat verkeren. Een jury keurt de Porsches en maakt een selectie voor het Concours d’Elegance.  Bij de diverse stands kun je informatie krijgen over onderdelen of services waarin je geïnteresseerd bent. Op het evenemententerrein bevindt zich ook de “Beachclub Sunrise”, de plaats voor Porschegadgets als modelauto’s, brochures, boeken enzovoort.

Het restaurant en terras zijn open voor hapjes en drankjes. Porsche PUUR treffen is, zoals de naam al zegt, alleen voor Porsches. Dit houdt in dat alleen Porsches op het evenemententerrein mogen parkeren. Het rondlopen op de parkeerplaats is dus al een feest an sich. Het evenement vindt plaats van 10.00 uur tot 17.00 uur en de toegang bedraagt € 5 per auto.

Kijk op https://www.puurpm.nl/porsche-treffen voor meer informatie en aanmeldingen.

 

 

 

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.