Zoek
Sluit dit zoekvak.

718 Cayman GT4 Clubsport komt eraan

Sinds de introductie van de Cayman GT4 in 2016 zijn de verhalen over deze ‘mid-engined’ Porsche eigenlijk alleen maar enthousiaster geworden. Van de terughoudendheid aan het begin “het is geen 911 en zal ook nooit een 911 worden” is nog maar weinig te merken. Zowel zijn prestaties op de weg als op het circuit zijn voorbeeldig gebleken. Zeer responsief, een fantastische wegligging en korte wielbasis zorgen voor ultieme prestaties en rijbeleving. En natuurlijk handgeschakeld.

De nieuwe 718 Cayman GT4 Clubsport wordt op 3 januari tijdens de Daytona International Speedway geïntroduceerd. Later die maand volgt zijn eerste debuut op het circuit. Op 25 januari zal de nieuwe GT4 namelijk al gaan strijden in de vier uur durende IMSA Michelin Pilot Challenge.

De 2019 editie zal nog steeds de 3.8 flat six achterin hebben maar deze wordt nu wel nog extra gekieteld. Daarnaast is er ook gewicht bespaard door het gebruik van composiet delen voor de voorklep, deuren en achtervleugel. De Clubsport familie van Porsche heeft daarmee een nieuw lid gekregen naast de 911 GT2 RS Clubsport en de nieuwe 935.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.