Zoek
Sluit dit zoekvak.

Transaxle-jongensdroom: van hier naar Beijing [feuilleton]

Drie onervaren sleutelaars, in de leeftijd van 28-59 jaar, hebben allemaal eenzelfde droom. In 2020 met een 924 naar Beijing rijden.

Met een budget van nog geen 5000 euro worden er drie Porsches 924 gekocht, een witte uit 1977, een rode uit 1983 en over twee weken komt nummer drie binnen uit Amerika, een Martini uitvoering uit 1977.

De drie vrienden hebben geen sleutel-ervaring maar kunnen te allen tijde een beroep doen op een vraagbaak die 24/7 te bereiken is. De Porsches worden niet echt aangepast maar krijgen allemaal alleen een imperial voor een reserve setje velgen en een paar jerrycans.

De route is uitdagend en spannend tegelijk: Berlijn, Warschau, Vilnius, Moskou, Novgorod, Kazan, perm, Yekaterinaburg, Tyumen, Omsk, Novosibirsk, Altai, Olgiy, Chiagas, Uliastay, Murun, Bulgan, Ulaan Bataar, Undurshireet, Erenhot, Daton en uiteindelijk Being. Een heldenrit over maximal 24 dagen met een dagje rust in Beijing. De route bestrijkt zo’n 10.500 kilometer en voordat de mannen aan het avontuur gaan beginnen wordt er eerst een testrit gemaakt van zo’n 5000 km naar de Noordkaap en terug.

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de voortgang. Voor het eerst dus een feuilleton op vierenzestig.nl

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.