Search
Close this search box.

OPGELET: Porsche roept alle verkochte My First Porsches terug

Porsche heeft gisteren bekend gemaakt een grootse terugroepactie doen van één van haar bestverkochte modellen: de My First Porsche. Porsche verkoopt al een aantal jaren een houten speelgoedmodel van de gevierde 911 via haar webshop. Het kenmerkende speelgoedwagentje vind gretig aftrek bij jonge ouders of als cadeautje.

Het gaat om het autootje met artikelnummer WAP0400110G, blauwe uitvoering. Tijdens een van de analyses van het product heeft Porsche vastgesteld dat in enkele gevallen de wielen en assen van de houten speelgoedauto voor kinderen kunnen loskomen. Door deze loskomende kleine onderdelen kan verstikkingsgevaar voor kleine kinderen niet worden uitgesloten.

Preventieve actie

Daarom heeft Porsche Lizenz- und Handelsgesellschaft mbH & Co. KG besloten het speelgoed preventief uit de handel te halen. Porsche vraagt uit veiligheidsoverwegingen aan haar klanten de speelgoedauto niet meer te gebruiken en aan Porsche terug te sturen. Waar van toepassing heeft Porsche haar klanten per e-mail geinformeerd hierover. Retouren kan kosteloos door de speelgoedauto in te pakken met een duidelijke vermelding van het ordernummer (of door het bijsluiten van de bewuste e-mail) via ieder willekeurig PostNL punt in Nederland (www.postnl.nl/locatiewijzer) te zenden aan:

Pon Logistics B.V.
Retouren webshop
Antwoordnummer 3171
3800 XA Leusden

Porsche stort het volledige aankoopbedrag van het product terug. Een aankoopbon is hiervoor niet nodig. Porsche maakt bij retourontvangst het betaalde bedrag over op de bankrekening of creditcard waarmee destijds betaald is.

Voor verdere vragen verwijst Porsche naar haar klantenservice via het telefoonnummer 0800-0918911 of middels een e-mail naar webshop@porsche.nl.

 

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.