Dit was de Targa Cannibale 2017

De Targa Cannibale tunnelrun was een bijeenkomst van Porsche-liefhebbers die van alle soorten Porsches houden, zolang ze maar niet origineel zijn. Outlaw Porsches, Tributes, RWB-achtigen en een verdwaalde Magnus Walker vonden op twee september hun weg naar een steengroeve in de buurt van Wuppertal. Er waren routes uitgezet waarin ook een paar tunnels waren opgenomen, maar van een echte tunnelrun was niet echt sprake. De inschrijving was beperkt tot 150 auto’s (tekst gaat verder onder de foto).

Mediapartner

Hoewel het voor de Nederlanders slechts een paar uur rijden was, viel hun aantal tegen. Wellicht is er te weinig publiciteit aan gegeven, want ook wij wisten tot drie uur voor aanvang van het event niet dat het überhaupt bestond. Volgend jaar komt daar verandering in, ook al omdat RS Porsche Magazine en 64.nl mediapartner worden voor een evenement dat zich ook deels in Nederland afspeelt.

Spanjaarden

Er waren veel auto’s uit een flink aantal landen. Twee Spanjaarden waren al acht maanden bezig met het evenement en hadden 2800 kilometer gereden om er bij te kunnen zijn. Het moet gezegd, het was de moeite waard, ook al vanwege het prachtige weer en de fotogenieke omgeving. Nog nooit hadden wij zoveel buitenissige varianten op de Porsche 911 gezien. Voor een uitgebreide fotoreportage van ‘Flying Dutchman’ Maurice van den Tillaard kun je binnenkort terecht bij de nieuwe editie van RS Porsche Magazine, die over een kleine maand in de winkels ligt. Hier alvast een video waarin goed te zien is hoeveel auto’s er aanwezig waren.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.