Supercar Meeting Groningen op 15 oktober bij Beach Club Kaap Hoorn

Supercar-meetings zijn tegenwoordig helemaal in. Dat moet ook Martin van Dijken van Sportwagenpolis hebben gedacht toen hij het initiatief nam voor een Supercar Meeting in Groningen. Het noorden mag al niet klagen met de jaarlijkse Supercar Sunday, maar dat is inmiddels een zwaar gesponsord feestje. Genoeg ruimte voor nog een initiatief dus. En wel bij het lekker decadente Beachclub Kaap Hoorn. Aan het Hoornsemeer is alle ruimte en gelegenheid voor een mooie uitstalling supercars. Dat is dan ook wat er zondag 15 oktober staat te gebeuren. Naast Ferrari’s, Aston Martin’s en Lamborghini’s mogen bezoekers rekenen op een fraaie verzameling Porsches, waaronder een nieuwe Porsche 911 GT3 RS.

Gaming experience

Voor de bezoekers zijn er verschillende activiteiten. Zo kunnen ze in een van de zes aanwezige Formule 1-simulatoren zelf ervaren hoe het is om op ’s werelds grootste circuits te racen. Medewerkers van entertainment bedrijf UGX (Ultimate Gaming Xperience) staan klaar om de coureurs van de juiste race-adviezen te voorzien.

Ook worden er deze zondag twee kaarten verloot voor de Formule 1 Grand Prix van Spa in 2018, die ter beschikking worden gesteld door GP Tours. 

Gratis toegang

De Supercar Meeting Groningen is gratis toegankelijk. Het event begint om 11.00 uur ’s ochtends en duurt tot 14.00 uur. Via Facebook kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven van alle supercars die deze zondag op het parkeerterrein van Kaap Hoorn te bewonderen zijn. Aanmelden kan hier: www.supercarmeetinggroningen.nl/activiteiten

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.