Zoek
Sluit dit zoekvak.

“Why I drive Porsche” boek te bestellen met jouw hulp

Ruim een jaar geleden schreven wij al over de grootse plannen van Ivo Verschuuren en zijn fotoboek “Why I drive Porsche”. De Eindhovense fotograaf, die net als de 911 is geboren in 1963, groeide op met klassieke Porsches. Het maakte hem nieuwsgierig naar de mens achter de Porsche.

Zo onstond het idee voor dit boek, om door middel van fotografie en interviews te ontdekken dat dé Porscherijder niet bestaat. Iedereen heeft zijn eigen verhaal met zijn of haar Porsche.

Prachtig

Uiteindelijk is een selectie van verhalen van ruim 50 Belgische en Nederlandse Porsche bezitters opgenomen in het boek. Zowel de eigenaar als de fraaie Duitse bolides – oldtimers and hagelnieuwe exemplaren – zijn op prachtige wijze op de gevoelige plaat vastgelegd.

Inmiddels is Verschuuren bijna klaar en druk bezig om door middel van voorinschrijving het boek te verkopen. Een boek maken kost immers veel geld, zeker als het helemaal in kleur en van uitstekende kwaliteit moet zijn. Verschuuren heeft 200 bestellingen nodig om de drukkosten te financieren.

Wij zouden zeggen: waar wachten jullie nog op? Een exemplaar kopen doe je hier.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.