Search
Close this search box.

Magnus Walker biografie: Dirt Don’t Slow You Down

Magnus Walker heeft zijn biografie uitgegeven via de gerenommeerde Penguin uitgeverij in Engeland. In het boek beschrijft hij hoe hij van een leven op straat in LA opklimt tot ondernemer. Magnus is natuurlijk bij ons vooral bekend van zijn Porsches, maar onder de jeugd is hij vooral Instagram-fenomeen en in de VS is hij bekender door zijn Ted Talk optredens dan door zijn Porsche-collectie.

Venice Beach

In het boek komt alles aan bod, van zijn jeugd in Engeland, zijn stand op Venice Beach, de aanschaf van een pakhuis dat hij verhuurt tot zijn Porsche-collectie. Ook de plotseling dood van zijn vrouw en de kritiek die hem soms ten deel valt wordt beschreven. Het boek is bovenal een inspirerend verhaal van hoe je met doorzettingsvermogen en met aardig zijn tegen anderen heel ver kunt komen in het leven.

Amazon

Maar bovenal gaat het boek over hoe je niet achter de massa aan moet lopen, maar je eigen plan moet trekken, ook al lijkt het in te gaan tegen alles wat op dat moment mainstream is. Dirt Don’t Slow You Down is te koop via onder andere Amazon.com en Bol.com. Er zij al een paar mensen je voorgegaan, want volgens de Engelse krant The Times komt het boek vandaag binnen op de tiende plek van meest verkochte boeken.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.