Search
Close this search box.

Porsche-verzamelaars openen in juni hun deuren voor Vierenzestig.nl

De privé-collecties van Mark Wegh, Manfred Hering en Albert Westerman zijn normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek. En dat is jammer, want ze behoren tot de mooiste Porsche-collecties van heel Europa. Gelukkig hebben de oprichters van Porsche-website Vierenzestig.nl de heren bereid gevonden om een paar keer per jaar de deuren te openen. Op respectievelijk 3 en 17 juni worden op één dag alle drie de collecties bezocht. De dag begint met een kop koffie bij Porsche Centrum Gelderland in Heteren, waarna we de schatkamer van Mark Wegh – gevestigd boven het Porsche Classic Center – mogen zien. Hier bevinden zich tientallen Porsches, waaronder prototypen, race-Porsches en ook andere buitenissige creaties uit Zuffenhausen, zoals een Porsche Schwimmwagen en een zeer bijzondere leger-Jeep.

Early911S

Vervolgens wordt in Wuppertal het bedrijf Early911S (www.early911s.de) bezocht. Ook deze grootste restauratie-firma van Porsches in Europa wil geen individuele bezoekers, maar het aanschouwen van de collectie en het restauratieproces is te mooi voor woorden. Vervolgens gaat het terug naar de Nederlandse grens, alwaar we gaan lunchen bij Albert Westerman van State of Art, die ook zijn collectie bijzondere Porsches toont. Daaronder enkele uiterst kostbare Porsche 550 Spyders en een flink aantal klassieke 911-modellen. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om zelf een rondje te rijden in een echte Magnus Walker Porsche. Na een diner in de buurt van Arnhem worden de deelnemers met een goed gevulde goodybag en mooie verhalen weer naar huis gestuurd.

State of Art

Je kunt intekenen op onderstaande data door 300 euro per Porsche over te maken op rekeningnummer NL68ABNA0599108487 t.n.v. Vierenzestig Road Trips o.v.v. de datum waarop je mee wilt, je mobiele nummer en het kenteken van je auto. Er is plek voor 20 auto’s/40 personen. Een echte Petrolhead-dag voor 150 euro all-in per persoon. Geef bij je boeking aan op welke datum je mee wilt gaan. Er is per dag plek voor slechts 20 auto’s. Een Porsche is niet verplicht, maar ze krijgen wel voorrang. Alle Porsches zijn welkom, van 912 tot 991. Bevestig je boeking s.v.p. even via kouwenhoven@vierenzestig.nl. Wie snel reageert, kan aanstaande zaterdag nog mee met een extra editie onder leiding van Magnus Walker.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

5 reacties

  1. Wat een geldklopperij, als trouwe relatie heb ik de mooiste van deze collecties al lang eens gezien, gratis!

  2. Wat fijn voor je. Wij wilden met deze actie ook mensen toegang bieden tot deze collecties die niet eerst tonnen hebben uitgegeven om als ‘trouwe relatie’ aangemerkt te worden.

  3. Komen er nog meer data? 3 Juni kan ik helaas niet en 17 Juni zit ik in Le Mans ( waar jullie ook eigenlijk moeten zijn… 🙂 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.