Search
Close this search box.

Zilvergrijze Porsche 930 Turbo 3.0 1976 voor weinig

Heb je zin om nog deze zomer te rijden in een prachtige en zeldzame Porsche 930 Turbo 3.0, maar vind je twee ton wat teveel van het goede voor een auto waar ook vaak nog wat mee moet gebeuren? In Zwolle staat een gerestaureerde 3.0 Turbo in zilvergrijs te koop voor 119.500 euro.

Addertje

Er is maar één addertje onder het gras. En dat is dat de auto rood is gespoten, terwijl de originele kleur zilvergrijs is. Dat betekent: uithuilen en opnieuw beginnen. Gelukkig is het interieur nog niet helemaal teruggeplaatst en ook de meeste lijsten en lampen zitten er voor het oog even in, dus dat demonteren gaat nog wel. Je kunt ook de laatste ramen monteren en het interieur monteren en gewoon gaan rijden en later ooit nog kiezen voor overspuiten. Bijvoorbeeld wanneer de Turbo in 2024 een halve eeuw bestaat en er ongetwijfeld veel aandacht komt voor de vroege modellen.

Kennis

De Duits geleverde auto zonder schuifdak en airco (scheelt een hoop ellende) is van een kennis van mij en ik heb hem geholpen bij het aankopen. Door veranderde omstandigheden wil hij nu van de auto af. Alle knoppen en alles wat je aanraakt ziet eruit als nieuw en voelt als nieuw. De motor loopt perfect en start direct. De kans is dan ook groot dat de kilometerstand van 57.811 de originele is. Hij adverteert niet met de auto.

 

 

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.