LEGO onthult nieuwe Porsche bouwset

Voor LEGO ben je nooit te oud en zeker niet voor deze bouwset. Het merk van de beroemde bouwsteentjes introduceerde op de Spielwarenmesse in Nürnberg deze fraaie LEGO Technic Porsche set.

Dat LEGO en Porsche een band hebben was al te zien tijdens de 24 Uur van Le Mans afgelopen jaar. Binnen de LEGO Speed Champions-serie zijn er al Porsche sets te koop en voor de LEGO Technic lijn is het merk nu ook aan een set bezig. En zoals het de Technic lijn betaamt, ontbreekt het niet aan details.

Camouflage

De set is voorlopig alleen nog bekend onder het productnummer 42056 en gezien het feit dat de Porsche getooid was in camouflage bestickering, wil LEGO de overige details nog even voor zichzelf houden. Het lijkt er sterk op dat het om de 911 GT3 RS gaat, maar het zou ook zomaar eens zijn evenknie voor het circuit, de 911 GT3 R, kunnen zijn.

Wanneer de set in productie gaat en wat de winkelprijs gaat worden is dus nog onbekend. Volgens diverse geruchten op internet zou de prijs ergens tussen de 200 en 300 euro uitkomen.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.