Search
Close this search box.

Magnus Walker’s vrouw Karen overleden

Afgelopen week is Karen Anne Caid Walker, de vrouw van Magnus Walker, overleden. De oorzaak van haar overlijden is niet bekendgemaakt. Het stel leek onafscheidelijk en Magnus heeft het ongetwijfeld zwaar. Niet alleen overleed zijn hond Skynnard onlangs, ook raakte zijn auto in een slip en botste tegen een racetrailer, wat hem op veel kritiek kwam te staan.

Karen

Ik heb Karen een paar maal ontmoet. Het was een schat van een vrouw, die veel zaken achter de schermen voor hem regelde. Ook was ze uitvoerig te zien in de film Urban Outlaw. Magnus belde haar ook altijd een paar keer per dag als hij hier in Europa was. Ik dacht eerst dat hij vreemdging omdat hij haar altijd met ene ‘Pat’ belde, maar dat was dus haar koosnaam.

Haters

Magnus schreef onlangs ‘Sometimes all you can do is breathe’ en hij vroeg om rust en privacy. Een paar dagen later bedankte hij iedereen voor de hartverwarmende reacties. Helaas waren ze niet allemaal even aardig. Iemand suggereerde dat ze was gestorven dankzij zijn rijstijl en meer van dat soort grappen van de onvermijdelijke ‘haters’. Hopelijk vindt hij snel weer de kracht om te doen waar hij goed in is – mooie auto’s maken.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.