Magnus Walker’s Outlaw Wheels

Magnus Walker bevindt zich inmiddels in de comfortabele positie dat mensen direct de potentie zien van wat hij doet. En als hij dus een mooi ontwerp voor nieuwe wielen laat zien aan een fabrikant, is de kans groot dat ze snel daarna in productie worden genomen.

Fifteen52

In dit geval waren de heren van Fifteen52 – een fabrikant van autowielen vlakbij Magnus’ loft in downtown LA – hem voor, want ze benaderden hem met het idee om samen wielen te gaan fabriceren. En zo kwam UO1 tot leven. “Ik zeg altijd dat als je je auto dramatisch wilt veranderen zonder ‘m te spuiten er drie dingen belangrijk zijn: wielen, banden en de ‘stance’ van de auto”, vertelt Magnus. En dus lag het eigenlijk wel voor de hand om zelf ooit eens wielen te ontwerpen, alleen was ik er nog niet op gekomen.”

S/TR

Toen de eerste exemplaren binnen waren, heeft hij ze meteen onder zijn 1967S gezet, maar ook onder zijn 277 en een paar Turbo’s en ook de S/TR kreeg ze aangemeten. Ze zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 6-11 J 15 7-9,5 J 16 8-10 J 17 en in 18 inch op maat gemaakt. De prijzen beginnen bij 699 dollar per wiel voor de 15 inch. Per maat komt er 50 dollar bij. Dus de 16 inch variant is 50 dollar duurder enz. Ze zijn vanaf vandaag leverbaar, onbewerkt of met een of twee kleuren via de website www.52outlaw.com. Verschepen van de wielen naar Nederland is relatief goedkoop.

 

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.