Zoek
Sluit dit zoekvak.

Puur Porsche Treffen 2.0

Het Puur magazine organiseert elk jaar hun jaarlijkse Porsche treffen. Een “puur” Porsche evenement dat elk jaar een paar duizend bezoekers trekt. Deze komen echt van heinde en ver. Naast de Nederlandse Porsche bezoekers staan er best wel veel Porsches met Duitse en Belgische kentekens. Dus ook ik ging op bezoek bij onze collega’s van Puur Porsche magazine.

2.0

Nadat de laatste jaren de bezoekers aantallen wat terug waren gelopen en na het debacle van verleden jaar, waar de bezoekers wegspoelden door hevige regenbuien, heeft de Puur organisatie het evenement opnieuw “uitgevonden”. Puur Porsche Treffen 2.0 was het eerste wat ik dacht. Door een andere indeling en, naar mijn mening, een veel betere locatie (voor de oude lokatie werd er geen vergunning meer afgegeven) en nog steeds aan het water op het recreatiepark Aquabest, werd ik er zelfs een beetje enthousiast over. Vooral door de veranderde indeling. Waar je voorheen een lange uit elkaar getrokken layout had, is er nu voor gekozen de bezoekers hun Porsche direct naast de foodtrucks en standhouders te laten parkeren. Hierdoor ontstond er een veel gezelligere sfeer. Mensen zaten meer dan voorgaande jaren met stoelen en wat te eten en te drinken bij hun geliefde Porsches, en gingen graag een gesprek aan. Ik zou bijna zeggen het ging wat meer richting Dinslaken 1 mai treffen. Volgend jaar neem ook ik zeker te eten en te drinken mee en een paar stoelen.

Puur Porsche Treffen 2.0

Standhouders

Standhouders, zoals bijvoorbeeld Flatsix Sportscars Collectables met een altijd geweldige collectie Porsche colletables ofwel hebbedingetjes. Maar ook Wolbert sportscars stond er met diverse geweldig mooie Porsches, waaronder diverse RSen. Rob Oomen stond er met zijn Leather Repair NLD bus. Mensen konden hem vragen stellen en zien hoe leer moet worden behandeld of door hem wordt gerepareerd.

Als de organisatie nog wat meer kraampjes met met bijvoorbeeld folders, onderdelen, memorabilia enz zou kunnen aantrekken, dan is het helemaal geweldig.

Porsche Centrum Eindhoven

Porsche Centrum Eindhoven stond er natuurlijk ook. En dat deden ze dit keer niet met een tent maar met hun unieke mobile showroom. Wij schreven al over in een artikel toen Porsche Centrum Eindhoven deze geweldige mobile showroom de eerste keer inzette op de Hightech campus Eindhoven. Deze showroom is voorzien van alle gemakken; airco, koffiebar, en zelfs een dakterras. Maar het is geen showroom als er geen Porsche in zou staan. Deze keer stond er binnen een Porsche 911 992 GT3 RS. Had je nu toevallig het nodige kleingeld op zak dan had je deze helaas niet kunnen kopen. De GT3 RS is van een klant die zo vriendelijk was deze ter beschikking te stellen.

Binnen stond de maquette van het nieuwe Porsche Centrum.

Porsche Centrum Brabant

En ja ik noem het bewust niet het nieuwe Porsche Centrum Eindhoven want van die naam moeten we afscheid van gaan nemen. Het wordt namelijk Porsche Centrum Brabant. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de fundering en zijn de palen de grond in.

Wil je de bouw van Porsche Centrum Brabant live volgen dan kan dat via deze QR code.

Foodtrucks

Verder waren er diverse foodtrucks met stoelen en tafels. Hadden er van mij best een paar meer mogen zijn, maar het is al een hele verbetering met de voorgaande jaren. Dus een reden om er de volgende keer weer bij te zijn. Helaas vielen er toch wat regendruppeltjes, maar dat was minimaal. Al met al een zeer geslaagd Puur Porsche Treffen 2.0 . En ik ben van mening dat wie niet dit keer niet is geweest, er zeker de volgende keer heen moet gaan.

Puur Porsche Treffen 2.0

MEDEDELING

Dit bovenstaande evenement is geen Vierenzestig evenement. Vanwege de veelal negatieve reactie op het evenement van Puur Porsche Magazine kan er niet meer op dit artikel gereageerd worden.

TIP; Kom op 25 juni naar Vierenzestig eerste Porsche & Koffie.

Want deze zondag 25 juni is onze eerste Vierenzestig Porsche & koffie bij Sonax Service Nederland. Jullie zijn vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur welkom. Jij komt toch zeker ook naar Oostzaan (Amsterdam). De Sonax shop is geopend en bezoekers van deze Porsche & koffie krijgen korting. Verder is aanwezig EQ Performance en Eigensleutel.nl

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

8 reacties

  1. geen id waar u bent geweest meneer alain
    maar iig ik was op een stoffige parkeerplek ergens samengepropt achteraf en een paar karige standjes ter opvulling

    erg jammer!!!

    1. Tja ieder zijn eigen mening en kijk op zaken. Jammer dat U zo heeft ervaren. Het is NIET ons evenement maar van Puur Magazine. Ik zal zeker uw bevindingen aan ze doorgeven. Denk dat onze collega’s van PUUR opbouwende kritiek en reacties kunnen waarderen. MVG Alain

  2. Beste organisatie,

    Alle respect voor jullie inspanning, maar helaas vonden wij het aan het water veel beter en aangenamer, stof en steen vrijer, kinderen waren op bepaalde plaatsen met stenen een het voetballen tussen de dure bolides dit was mijn laatste bezoek aan jullie mekka voor de Porsche liefhebber.

    Vroeger reed ik met plezier heen en terug 500km hopelijk komen jullie naar de vroegere standplaatsen?

    Een ontgoochelde belgische Porsche driver ☹️

    1. Hallo Mario, het is niet ons Porsche Treffen maar van Puur magazine. Wat ik wel weet is dat ze lokatie moesten ze veranderen van de terrein eigenaar Aquabest. Dus de oude lokatie die ik persoonlijk helemaal niet zo goed vond zal niet snel terugkomen. Tja dat er kinderen aan het het voetballen waren met stenen kan echt niet! Maar is in de eerste instantie de verantwoording van de ouders en ons allemaal. Want als wij niets doen of zeggen en de organisatie hoort dit niet dan…. Ik zou er zeker wat van gezegd hebben. Er is niets vervelends als je auto beschadigd is. Ik spreek uit ervaring, op de oude lokatie een paar jaar terug heeft iemand over of op mijn kofferklep en spatbord gelegd/gehangen. De krassen waren zo diep dat de auto opnieuw is gespoten bij Porsche. Dus wat ik daarmee wil zeggen het heeft niet te maken met een nieuwe of oude lokatie. Maar met het fatsoen van de mensen. Ik zal je bevindingen zeker door geven aan onze collega’s van Puur. Dankjewel voor het lezen van ons artikel en je reactie. Dat wordt zeer door ons gewaardeerd Mario. Met vriendelijk Groet Alain

  3. geen v/d gugten,paul geeris,weinig mini auto,s,verzekeringen etc.hopelijk volgend jaar beter

  4. Wat een deceptie was dit evenement… Voor mij de eerste en meteen ook de laatste keer dat ik ben geweest. Ik begrijp ook niet dat jullie zo’n positief artikel kunnen schrijven over deze aanfluiting. Stenen/keien/zand waar je overheen moest rijden, parkeren op een achteraf veldje, auto’s dicht op elkaar, weinig standhouders, weinig sfeer. Met als toppunt de ranzige Dixi-toiletten, waar je niet eens je handen kon wassen… Werkelijk Porsche-onwaardig. Het enige dat Porsche-waardig was, was de stand van Porsche Centrum Eindhoven. Kortom, een Pure teleurstelling.

    1. Klachten of op en aanmerking horen thuis bij Puur Porsche Magazine. Ik/wij van 64 schrijven hoe wij het hebben ervaren. Ja er waren weinig standhouders en hadden er zeker meer mogen zijn. De weg er heen was verhard/asfalt alleen het pad naar de parkeerplaatsen bestond uit verhardingsmateriaal. De keien stenen zand pad waar je het over hebt is precies het zelfde materiaal waaruit de Porsche VIP parking op Zandvoort dit weekend uit bestond. Daarop stonden de duurste klassiekers en de nieuwste Porsche zoals de GT3 RS enz enz. De mobiele toiletten vind je op meerdere evenementen. En inderdaad geen handwas mogelijkheid. Daarom heb ik altijd vochtige schoonmaak doekjes en een fles water in de auto als in naar dit soort meetings ga 😉 . Niet Porsche waardig….. Misschien komt dat omdat het niet door Porsche is georganiseerd!?! In het verleden was het een drama voor bezoekers dat er voor toegang betaald moest worden. Het is maar welke verwachtingen men heeft voor 10 euro. Hartelijk dank voor je reactie, ik zal het zeker aangeven bij Puur. MVG Alain