Zoek
Sluit dit zoekvak.

Heul veul leuke Porsches bij veiling van BVA Auctions

Vanaf vandaag tot en met 25 september organiseert het online veilinghuis Classic Car Auctions, in samenwerking met BVA Auctions, een openbare online veiling van Classic & Sports Cars in Breda. Op een bijzondere locatie in het centrum van Breda wordt een unieke collectie Porsches geveild. In aanvulling op de collectie Porsches, worden diverse speciale auto’s van andere merken aangeboden, waaronder Ferrari, Jaguar, Mercedes en Austin- Healey. Het aanbod bestaat uit restauratieobjecten, barnfinds in originele conditie, maar ook gerestaureerde auto’s.

Het complete veilingaanbod kunt u hier vinden

Voor deze veiling worden drie kijkdagen georganiseerd. De eerste kijkdag is op zaterdag 1 september 2018, de tweede kijkdag is op zaterdag 15 september 2018 en de derde kijkdag is op dinsdag 25 september 2018. Op alle dagen zijn de openingstijden van 10.00 tot 16.00 uur. De kijkdagen vinden plaats op de volgende locatie:
Menno van Coehoornstraat 6 4811 AV, Breda. De veiling start op donderdag 30 augustus 2018 om 17:00 uur en sluit op dinsdag 25 september 2018 om 20:30.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.