Vrouw dumpt man nadat zijn Porsche goedkope Chinese kloon blijkt

Een Chinese vrouw heeft haar nieuwe vriend gedumpt nadat ze ontdekte dat zijn Porsche Cayenne eigenlijk een opgeflufte Zhong Tai Zotye SR9 is. Dat meldt website Topgear.nl. De firma Zotye heeft al eerder auto’s gekloond als de Audi Q3, Volkswagen Tiguan en Audi Q5 – en ze kwamen er nog mee weg ook. Porsche is van plan Zotye aan te klagen wegen plagiaat, maar de Chinese firma zegt niet bang te zijn voor Porsche.

Zhong Tai

Goed, terug naar het verhaal. Picture this: een jongedame gaat naar een feestje en ontmoet daar een jongeman. Ze valt direct voor hem. En voor zijn Porsche Cayenne. De twee weken die daarop volgen, leven ze op een roze wolk. De vrouw pronkte maar wat graag met de ‘Porsche’ bij haar vrienden. Maar dan bemerkt een van haar vrienden dat het geen Porsche Cayenne is, maar een Zhong Tai Zotye SR9.

Golddigger

In haar verdediging: er stond wel ‘Porsche’ over de gehele breedte van de achterklep. De prijs van de Zotye is ongeveer tien keer lager dan die van een Porsche. De golddigger maakte vervolgens direct een einde aan de relatie. Als reden gaf ze dat haar nieuwe vlam te ijdel was en dat hij haar expres erin had laten tuinen. Vervolgens waarschuwde ze anderen via Whatsapp voor deze man met zijn nep-Porsche.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.