Te koop: beroemde RAUH-Welt Begriff 993

We hoeven hier geen discussie meer voeren over de looks van een RAUH-Welt Begriff Porsche, volgens mij. Het is een auto in de categorie “Hate it or love it”. Deze one-offs uit Japan veroveren inmiddels de harten van ons westerlingen en doen tegelijk puristen walgen van wansmaak.

De zaag erin

Het Amerikaanse 9magazine volgde vorig jaar geestelijk vader Nakai-San bij het ombouwen van een donkergrijze 993. De video daarvan hebben we voor je bijgesloten. Niet voor mensen met een zwakke maag. Hier wordt letterlijk de zaag gezet in een prachtige 993. Hoeveel ‘one’ er nog in one-off zit is de vraag, RWB’s bodykits worden in Amerika op bestelling geleverd voor verschillende modellen. Zo ook voor deze 993, op de voet gevolgd door de camera. Dat is ook meteen wat deze RWB speciaal maakt. De eigenaar heeft de auto namelijk te koop gezet. Kortom, deze semi-unieke Japanse creatie kan de jouwe zijn.

Visueel geweld

Naast de door RWB ge├»nstalleerde wide body-kit is deze auto uitgerust met lichtere nokkenassen, lichter vliegwiel en remklauwen van de 911 Turbo. Ook mag een halve rolkooi in kleur niet ontbreken, evenals verstelbare Bilstein’s. De auto sierde vorig jaar nog de cover van 9magazine, maar klaarblijkelijk is de eigenaar flauw van het visuele geweld. Opvallend: de eigenaar benadrukt dat het spuitwerk is gedaan door een bekende spuiter. Alsof dat dan nog wat waard is nadat je je 993 zo verminkt hebt. Anyway, mocht je de looks van deze 993 wide body kunnen waarderen, voor 65,000 dollar is ie van jou. Nog even sparen dus….

(Link: eBay)

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.