De Robert Doornbos Grand Prix 2019. Kom naar Ahoy Rotterdam.

De grootste trapautorace van Nederland is terug in Rotterdam Ahoy; op 12 en 13 oktober.

En….GO

Porsche Centrum Rotterdam is hoofdsponsor van de Robert Doornbos Grand Prix op 12 en 13 oktober 2019.
Tijdens dit geweldige evenement voor kinderen wordt de grootste trapautorace van Nederland gehouden. Wie pakt de grote prijs? Kinderen tot en met 12 jaar kunnen deelnemen en gratis inschrijven via www.robertdoornbosgrandprix.nl. Het evenement blijkt echter zo populair te zijn dat de inschrijving voor kinderen al vol is. Dit vernemen we net van PCR. Wil je toch heel graag dat jouw (klein)kind, nichtje, neefje enz. meedoet? Er is nog wel een mogelijkheid, wordt sponsor. Zie verderop in dit artikel.

We eren de Rotterdamse sportheld Robert Doornbos, maar met dit evenement wordt vooral geld opgehaald voor diverse goede doelen.

Kinderen jonger dan zes jaar oud konden zich ook aanmelden voor de race in de Franse Baghera trapauto’s. 

Opperste concentratie bij de jongste deelnemertjes

Naast de trapautorace is er nog veel meer te doen. Zo kunnen de kinderen de snelste tijd neerzetten in de Porsche Simulator, en in de Porsche Kidscorner houten 911’jes timmeren, knutselen, kleuren, slotracen, echte Porsches bekijken en nog veel meer! Hoewel de inschrijving voor de race helaas al gesloten is, zijn er dus genoeg andere leuke dingen te doen. Kom dus vooral naar Ahoy op 12 en 13 oktober.

Sponsor dit evenement en ontvang een unieke 2.7 RS trapauto

Voor een bedrag van €1.000,- adopteert u deze limited edition Porsche 911 2.7 RS trapauto in Racing Yellow. Deze trapauto is inclusief een startbewijs voor de Kids Grandprix (ook nu de inschrijving gesloten is) en 4 VIP kaarten.

Dit is het ultieme geschenk voor uw kind, kleinkind of het kind van een goede relatie. U wordt uitgenodigd voor een exclusieve meet & greet met Robert Doornbos om uw auto in ontvangst te nemen. Kijk op https://www.porschecentrumrotterdam.nl/donatie-robert-doornbos-grand-prix voor meer informatie.

De unieke 2.7 RS trapauto

Met dit evenement steunt Rotterdamse Sporticonen de goede doelen Sophia Kinderziekenhuis en Stichting Kansarme Kinderen In Nederland.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.