Zoek
Sluit dit zoekvak.

Live; de wereldpremière van de Porsche Taycan

Met als motto “Soul, electrified” beleeft de eerste volledig elektrische auto van Porsche haar wereldpremière op 4 september om 15.00 uur CEST, op drie continenten tegelijk.

De toplocaties staan ​​voor drie vormen van duurzame energie en bevinden zich in de belangrijkste afzetmarkten van de nieuwe elektrische sportwagen: Niagara Falls op de grens tussen de Amerikaanse staat New York en de Canadese provincie Ontario staat voor waterkracht. Een zonnepark in Neuhardenberg bij Berlijn staat voor zonne-energie. Het windpark op het eiland Pingtan, ongeveer 150 kilometer van de Chinese stad Fuzhou in de provincie Fujian, vertegenwoordigt windenergie.

Niagara Falls
Zonnepark Neuhardenberg
Windpark Pingtan

Het wereldwijde evenement dat ongeveer een half uur duurt, wordt gepresenteerd door de bekende Formule 1-coureur en Porsche-ambassadeur Mark Webber uit Berlijn. De livestream wordt in vijf talen (Engels, Mandarijn, Spaans, Frans en Duits) uitgezonden op https://newsTV.porsche.com en in de Porsche Newsroom, zodat fans en geïnteresseerde mensen over de hele wereld getuige kunnen zijn van de spectaculaire onthulling. De wereldpremière zal achteraf op aanvraag beschikbaar zijn als video.

Mark Webber met de Porsche Taycan
Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.