Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verhuisdozen bij Porsche

Porsche Centrum Twente naar Deventer.


Porsche Centrum Twente gaat een nieuwe Porsche – Experience bouwen op het A1 Bedrijvenpark Deventer. Vergelijkbaar met Twente, maar groter en moderner.

“Wij hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt met als resultaat dat onze huidige locatie aan de Vonderweg in Enter te klein wordt” aldus Michel Arfman, directeur-eigenaar van Porsche Centrum Twente. “Als Porschedealer, vinden wij dat wij voorop moeten blijven lopen in persoonlijke dienstverlening, kwaliteit, bereikbaarheid en klanttevredenheid. Daarom hebben wij de unieke kans om een volledig nieuw Porsche Centrum Twente te kunnen bouwen met beide handen aangegrepen.” 

Er is een kavel aangekocht direct aan de A1 ter hoogte van Afslag 24, Deventer-Schalkhaar. 
De verhuizing zal uiteindelijk naar verwachting medio 2021 plaatsvinden. Ondanks de verhuizing richting Deventer, blijft de naam Porsche Centrum Twente behouden. Ook in het nieuwe pand zal de Twentse gastvrijheid en nuchterheid immers de boventoon voeren.

Er worden een showroom en werkplaats gerealiseerd naar de nieuwste maatstaven van Porsche. Daarbij anderhalf keer zo groot als de huidige vestiging met een oppervlak van ongeveer 12.000 vierkante meter.  

Porsche Centrum Rotterdam een nieuwe vestiging

Het lijkt er op dat niet alleen sommige Porschemodellen worden aangescherpt om geheel klaar te zijn voor de toekomst, maar ook sommige Porschedealerbedrijven. Eind vorig jaar werd al bekend gemaakt dat Porsche Centrum Rotterdam een nieuwe vestiging gaat realiseren aan de A20 in Rotterdam Spaanse Polder. Het pand waarin de befaamde, inmiddels failliete  Mercedesdealer Van Dijk en Dochters was gevestigd, krijgt een complete metamorfose en omvat straks een oppervlak van 16.500 vierkante meter.

Gezien de omvang zullen ook showrooms voor Bentley en Lamborghini worden gerealiseerd in het nieuwe onderkomen. De opening wordt in het laatste kwartaal van 2019 verwacht.

Impressie van het nieuwe pand van Porsche Centrum Rotterdam.

Beide Porschedealerbedrijven zijn hiermee helemaal voorbereid op de nieuwe generatie sportwagens, Porsche E-Performance. Klaar voor de toekomst!

Wij zijn heel benieuwd hoe de Porschebedrijven er straks in hun schitterende nieuwe pand bij staan. Wordt vervolgd…

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.