Search
Close this search box.

Eruit met Pinksteren? Porsche Paddock 2019 op circuit van Assen!

Op pinksterzondag 9 juni 2019 vindt het jaarlijks terugkerend Porsche-evenement Porsche Paddock plaats. Zoals elk jaar zal ook dit jaar weer op het circuit van Assen worden gehouden, en Vierenzestig is natuurlijk aanwezig. Porsche Centrum Groningen is de gastheer van het grootste Porsche-event in Noord-Nederland. Het beloofd dit jaar een nog groter en mooier evenement te worden.

Speciaal voor Vierenzestig.nl Porscherijders is er een eigen parking op de Paddock. Enige wat je hoeft te doen is bij binnenkomst een bordje met 64 achter je voorruit te plaatsen (en dit eventueel aan te geven bij de toegang controle).

VIP-arrangement

Als VIP gast geniet je van een exclusief programma. Zo rij je mee met de Porsche Parade op het circuit. En geniet je van de Hospitality Lounge inclusief dranken en lunch. Ook heb je uitzicht op het circuit vanaf de Hospitality Lounge en krijg je exclusief toegang tot de pitsstraat (kinderen mogen alleen onder begeleiding de pitsstraat in).

Dit jaar mogen wij vanuit Vierenzestig.nl enkele VIP-tickets voor een speciaal tarief aanbieden.  Dit VIP-ticket (volwassene) is exclusief voor Vierenzestig volgers/lezers. Wil je info of in aanmerking komen voor deze tickets? Neem dan contact op via info@vierenzestig.nl (aantal tickets is beperkt).

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.