Zoek
Sluit dit zoekvak.

Triangle of Madness – Düsseldorf – Amsterdam – Brussel

Op zaterdag 1 september 2018 vindt een van de coolste Porsche-evenementen plaats van het jaar. Vorig jaar waren we op het nippertje op tijd om aanwezig te zijn, maar het was de moeite meer dan waard.

Iedereen is welkom met een Porsche, maar de nadruk ligt op de Outlaws, de hotrods, de gepersonificeerde 911’s en de tributes. De sfeer is relaxed, er wordt gereden, gepraat, gegeten en dat alles verdeeld over 3 landen, 3 bestemmingen, 333 mijl – oftewel de driehoek Düsseldorf – Amsterdam – Antwerpen.

Je leest het goed: drie haltes op één dag, ontbijt in Düsseldorf, lunch in Amsterdam en ‘s avonds een hapje eten in Antwerpen. Tussen elke stopplek 200 kilometer snelweg in de waarschijnlijk coolste groepsreis waaraan je toe nu toe hebt deelgenomen. Ontmoet nieuwe mensen in de metropolen en maak nieuwe contacten. Hoe op later de dag, hoe groter de groep. Uniek en ongeëvenaard.

Maak deel uit van Triangle of Madness 2018

Aanmelden kan hier!  

UPDATE:  IF YOU ARE A DUTCH PARTICIPANT, YOUR DAY WILL START MID DAY AT LUNCHTIME IN AMSTERDAM. YOUR ROUTE WILL BE AMSTERDAM – ANTWEP – DÜSSELDORF – AND BACK
IF YOU ARE A BELGIAN PARTICIPANT, YOUR DAY WILL START IN THE EVENING IN ANTWERP. YOUR ROUTE WILL BE ANTWERP – DÜSSELDORF – AMSTERDAM – AND BACK.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.