Zoek
Sluit dit zoekvak.

Le Mans Classic met heul veul Porsches

Dit weekend is Classic Le Mans. Het woordje Classic verwijst naar een tijd waarin seks veilig was en racen gevaarlijk, in plaats van andersom. Tuurlijk, de auto’s van tegenwoordig gaan harder en dat is cool, maar toch mist er een bepaalde emotie.

Daarom kijken we met extra warme gevoelens van nostalgie naar de oude beelden van de 24 uur van Le Mans. Waarom kan dat nu niet zo meer zijn? Rennende mannen, lijf-aan-lijf-gevechten, regen, bloed, zweet en tranen. Gelukkig worden we eens in de twee jaar even mee terug genomen in de tijd. Dan is is het legendarische La Sarthe het toneel voor de Le Mans Classic.

Dit weekend is het weer zover. Honderden klassiekers, uiteenlopend van bouwjaar 1923 tot 1993, lieten de harten van meer dan 100.000 toeschouwers sneller kloppen. Daarbij ontbreekt de klassieke Le Mans-start niet, waarbij de coureurs na het startschot naar de auto toe rennen. Wanneer krijg je nu nog de kans om een RSR of 917 volle bak over het beroemde circuit te zien knallen? Hier alvast een opwarm-clipje van de vrijdag.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.