Search
Close this search box.

Naast het ‘huwelijk’ bestaat er kennelijk ook zoiets in de Porsche-wereld als ‘de scheiding’

Wanneer een Porsche in elkaar wordt gezet in de Porsche-fabriek, spreekt men eerbiedig over ‘het huwelijk’ wanneer het motorblok in de body wordt geplaatst. Helaas heeft de persoon op deze foto’s meegemaakt hoe het voelt om een scheiding mee te maken.

Springschans

Wat er precies is gebeurd, is niet helemaal duidelijk, maar we zien een motorrijder, een berm die als springschans is gebruikt en een auto die kennelijk met zijn achterkant iets heeft geraakt. Het is naar verluidt gebeurd in Duitsland – correctie: op het Britse Isle of Man. Zeker is wel dat het hier gaat om een GT3 RS. Ook de afloop is niet bekend. We hopen dat de inzittende de scheiding heeft overleefd.

 

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Eén reactie

  1. Het was inderdaad op the Isle of Man. Het verhaal is de bestuurder van deze GT3RS is een rij instructeur die in de mist “moest uitwijken” voor een “obstakel”. Duidelijk is dat als je zover vliegt met een sportauto je niet rustig en aan de weersomstandigheden aangepast reed. In dit geval door de mist op een landweggetje. Gezien de afstand waar deze GT3RS is neer gekomen verklaart ook de schade aan de achterzijde (en de rest vd wagen) Zelf de motor is losgekomen van versnellingsbak en auto, aarschijnlijk ook door dat GT3RS op de achterkant neer gekomen. De bestuurder was per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis maar is inmiddels alweer thuis. En zal naar verluid compleet herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.