Search
Close this search box.

Hotelmedewerker parkeert 911 onder SUV

Een Australische hotelmedewerker had gisteren niet zo’n beste dag. De man zou de dure sportauto van een hotelgast parkeren, maar dat ging niet helemaal goed. Hij prakte de Porsche Carrera onder een oranje SUV en moest door de brandweer uit de gemangelde auto worden geknipt, zo meldt het Algemeen Dagblad

,,Hij schaamt zich en is flink geschrokken”, zegt Matthew Talbot, een directeur van het Hyatt Regency Hotel in Sydney. Onder het toeziend oog van een grote schare hotelgasten moest de bellboy uit de geplette sportwagen worden bevrijd. ,,Ik dacht dat er een film of tv-programma werd opgenomen”, zegt een van hen.

Het duurde even voor de Porsche zelf kon worden ontzet. Eerst moest de bovenop liggende auto worden opgetild. Pas daarna kon de Porsche, met verfomfaaide voorkant, klep en verkreukeld cabriodak op op een bergingsvoertuig worden geladen en afgevoerd.

Behalve een flinke deuk in zijn zelfvertrouwen liep de onhandige hotelmedewerker geen verwondingen op. Het hotel stelt een onderzoek in hoe het knullige ongeluk kon gebeuren.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.