Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Porsche-sokken die je niet wist dat je ze wilde hebben

Wie zich wil onderscheiden als Porsche-fan op niet al te schreeuwerige wijze, doet dat bij voorkeur met een zwart klassiek Orfina Porsche Design chronograafje uit de jaren zeventig. Sinds kort is er echter een nieuwe geheime code zonder dat je er overdreven mee te koop loopt en wel in de vorm van Pasha, houndstooth, Gulf en Martini sokken.

Striipe Design

Striipe Design (met twee i’s voor een dubbele dosis hipster) is een gloednieuw firmaatje dat sokken verkoopt met patronen uit de autowereld. Ze zijn ontworpen met de Duitse auto cognoscenti in het achterhoofd. Producten dus waarvan de gekozen patronen niet worden herkend door uw gemiddelde kantoorgenoot. Zo kun je dus je auto-nerd zijn uitdragen, terwijl de producten toch stijlvol genoeg zijn om complimenten te krijgen van mensen die de geheime betekenis achter het patroon niet kennen.

Vaderdag

Het grootste deel van hun huidige productlijn is geïnspireerd op Porsche, met drie verschillende soorten Pascha en houndstooth in twee kleurstellingen en dan nog een paar met 911 safety striping zoals ooit op de voorklep van de 911 in de jaren zeventig in de VS. Maar er is bijvoorbeeld ook een sokkenlijn gebaseerd op Pirelli’s beroemde CN36 banden met ‘tetris-profiel’. De sokken kosten via striipedesign.com 20 dollar per paar. De dollar staat gunstig, dus een leuk kadootje voor vaderdag. Als je al zo lang kunt wachten….

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.