Search
Close this search box.

Porsche-liefhebbers gezocht met enig schrijftalent

Ben jij gek van Porsche, struin je het web regelmatig af naar nieuwtjes, ben je flexibel en lijkt je het tof om op regelmatige basis bij te dragen aan de content van Vierenzestig.nl? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vierenzestig.nl wordt gedreven uit pure passie voor het merk Porsche. Zes jaar geleden zijn we van start gegaan en we hebben inmiddels zo’n 15.000 bezoekers per maand. En daar kun jij deel van uitmaken. In ruil daarvoor vragen we wekelijks een of twee bijdragen. We kunnen je geen vergoeding bieden, maar wel een mooi platform en bijbehorend publiek voor je schrijfwerk. Bovendien zijn de ‘secundaire arbeidsvoorwaarden’ – lees: testdagen of het zelf testen van een Porsche – meer dan leuk. Een rijbewijs is niet eens nodig, als je maar wat weet van Porsches.

Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail met motivatie waarom jij het schrijversteam van Vierenzestig.nl wil versterken naar geert [at] vierenzestig [dot] nl. Vergeet niet om eventuele relevante schrijfervaring te vermelden en misschien maak jij dan binnenkort deel uit van de tofste Porsche-crew van Nederland. Succes!

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.