Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coffee Table Book: A Flat 6 Love Affair

De Belg Bart Kuykens is verliefd op de Porsche 911 en hij zocht voor zijn nieuwe boek naar gelijkgestemden. Dat bleek niet moeilijk: in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland vond hij er genoeg om te portretteren met zijn analoge Leica. Hij bundelde de portretten tot een boek met ruim 330 bladzijden.

Gijs van Lennep

Wanneer je houdt van lange teksten of kleurenfoto’s kun je het boek beter niet kopen. De geportretteerde hoofdpersonen moeten het doen met wat persoonlijke gegevens en het chassisnummer van hun 911. Enkele wellicht bekende 911-bezitters in het boek zijn Albert Westerman, Johan Dierickx, Maurice van den Tillaard, Gijs van Lennep, Lydia Kers, Johnny Tipler, Joost Hermes en ene Erik Kouwenhoven.

911 exemplaren

Het prachtige boek is gedrukt in een oplage van 911 exemplaren en is gesigneerd en genummerd. A Flat Six Love Affair is te bestellen via de website www.bartkuykens.com. De prijs is 150 euro. Inmiddels is meer dan eenderde van de oplage reeds verkocht, dus als je nog iets leuks zoekt voor onder de kerstboom, aarzel dan niet.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.