Search
Close this search box.

64 najaarsrit op 9 oktober 2022. “Tussen Wei en Water”.

Wil je een goede tip? Pak je agenda en blokkeer 9 oktober voor deze schitterende najaarsrit.

Ontvangst

Op zondagochtend 9 oktober staan we vanaf 9 uur klaar om jou en je bijrijder te ontvangen bij Grenshotel de Jonckheer waar we van het lekkere ontbijtbuffet mogen genieten. Briefing om 10 uur waarna de eerste piloten van start gaan.

De route

Zoals de naam van de rit aangeeft, rij je constant tussen weides, velden en water. Neem zeker ook eens de tijd om te stoppen om bovenop de dijken te gaan kijken. Vertrek via de vredige polderbaantjes richting “bocht van Bath”. Over dezelfde baantjes ga je richting Yerseke waar je over de kade vlak langs de mosselschuiten richting Wemeldinge gaat. Als afwisseling een heerlijk stukje asfalt om de uitlaten proper te maken. Voorbij Wemeldinge passeer je één van de bekendste duikplaatsen van het Nationaal Park van de Oosterschelde richting Zeelandbrug waarna je de unieke lunchlocatie bereikt. Strek er zeker even de benen!

Na een lekkere lunch duik je opnieuw de polders is waar je over vlijmscherpe stuurweggetjes en langs pittoreske dorpjes enkele monumentale bouwwerken tegenkomt. Je blijft tussen weides, onder dijkjes en naast het water kronkelen om net over de grens in België na te praten over deze prachtige rit. Waarschijnlijk één van de leukste en mooiste routes doorheen deze regio. Op de eindlocatie is de bbq al aangestoken en stropen we de mouwen op om een heerlijk stukje vlees te verorberen. Dit is bij de prijs inbegrepen maar wil je toch op het inschrijfformulier invullen of je hieraan deelneemt, zodat we niets te kort komen of juist veel overhouden.

Jouw bijdrage en inschrijving

Om deze mooie rit mogelijk te maken vragen wij een bijdrage van € 175 per equipe (Porsche en twee personen). Heb je meer passagiers? Dan vragen we een extra bijdrage van € 50 pp.

Lijkt het je tof om deze mooie rit met andere Porscheliefhebbers te rijden? Schrijf je hier in. Wij hopen van harte je op 9 oktober welkom te mogen heten.

Namens de evenementencommissie: Laura Berkien, Maurice Godschalk en Pieter Lys.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

4 reacties

  1. Beste heer,

   we vertrekken bij Grenshotel De Jonckheer (Ossendrecht NL) en komen aan bij Leeuw Van Vlaanderen (Zandvliet B). Uiteindelijk liggen vertrek en aankomst <5km of 10minuten uit elkaar. Je kan zowel van zaterdag op zondag (we ontbijten in dat hotel) als van zondag op maandag overnachten in Grenshotel De Jonckheer (www.grenshoteldejonckheer.nl).

   Vierenzestig.nl hoopt u te verwelkomen op deze prachtige najaarsrit!

   Vriendelijke groet,

   Pieter Lys

 1. het is mogelijk om niet aan de BBQ mee te doen , dat heb ik gelezen. Maar betekent dat ook een ander bedrag voor het inschrijven en hoe laat verwachten jullie ongeveer op het eindpunt te zijn? Alvast dank

  1. Goedemiddag Jaap,

   In eerste instantie was het zo dat na de rit een drankje voorzien was en dat de deelnemers die wilden blijven eten, dat op eigen initiatief zouden doen en voor eigen rekening.
   Wij van vierenzestig.nl willen in de toekomst op regelmatige basis leuke events organiseren en de zaakvoerder van Leeuw van Vlaanderen is sinds 1 oktober de nieuwe uitbater van die zaak en daarom hebben we in samenspraak besloten om de deelnemers een bbq cadeau zouden doen. Het leek ons een mooie promotie! Een prijsaanpassing is niet voorzien.
   We begrijpen best dat iedereen graag op tijd thuis is op een zondag, er is daarom afgesproken dat de bbq op temperatuur zal zijn tegen dat de eerste deelnemers aankomen. Je zal er niet veel tijd mee verliezen. Ik verwacht dat de eerste deelnemers aankomen tegen 15u30 – 16u.

   De rit zal meer dan de moeite waard zijn, vierenzestig.nl hoopt dan ook om jou op de rit te kunnen begroeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.