Search
Close this search box.

Porsche24 app; waarom?

Ken je de Porsche24 app al? Veel Porscherijders, waaronder ikzelf, maken al gebruik van deze app. Toch merk ik vaak dat niet iedereen deze app kent, laat staan er gebruik van maakt. En dat is zonde. De slogan is namelijk “Rijden wordt beloond”.

Porsche24 is een initiatief dat Porscherijders beloont voor rijden en deelname aan events. Je toegang tot Porsche24 is de Porsche24 app – vol events, rijtrainingen, de mooiste routes, het laatste Porsche nieuws en bijzondere verrassingen.

Met Porsche24 verdien je punten en badges met elke gereden kilometer en ieder event waaraan je deelneemt. Elke geregistreerde kilometer levert één punt op. Na afloop van een event waaraan je hebt deelgenomen krijg je het aantal punten dat vermeld staat bij de bestelde ticket(s). Via de app registreer jij je kilometers en kan je de voortgang zien tot het volgende level. En dit is toch wel een puntje. Als je eenmaal een level hebt gehaald, heb je 12 maanden de tijd om voldoende punten te behalen om het level waarin je zit te verlengen , of om een level omhoog te gaan. Haal je dat niet binnen die 12 maanden, dan zak je een tot twee levels terug. Voor de kilometervreters is dit geen issue. Voor de hobbyrijders kan dit wel een issue zijn. Afhankelijk van het level gaat het om het behalen van 35.000 punten, of zelfs 75.000 punten in 12 maanden. Onhaalbaar voor de hobbyrijder? Dat niet, doe je binnen die 12 maanden mee aan 4 à 5 events dan behaal je ook het aantal benodigde punten.

De badges die je behaalt staan in jou persoonlijke Porsche24 app.

De events zijn georganiseerd door Porsche Nederland, jouw Porsche Centrum of een van hun partners en aanmelden kan via de app. Eventuele punten worden dan bijgeteld na deelname. Makkelijker kan het niet. Houd er wel rekening mee dat je voor het event even nagaat wie de organisator is van het evenement. Dit staat in de aanmelding genoemd. Toch handig om te weten bij wie je moet zijn in het geval van calamiteiten.

Eerlijk is eerlijk; het zijn geen loze beloftes die beloningen. In het laagste level heb je na het behalen van 911 punten al een Porsche Museum jaarkaart, een jaarabonnement Christhophorus magazine, korting op Porsche24 polish behandeling, gratis check van je Porsche bij deelname aan een Porsche 24event en haal-&brengservice van je Porsche binnen. In de andere levels komen daar echt pareltjes bij; wat denk je van een advanced driver training, of op zondag een Porsche naar keuze om mee te rijden, of een Porsche als vervangend vervoer om maar wat te noemen. Meer informatie vind je op https://porsche24.porsche.nl/p24app/

Gratis jaarabonnement op het gewilde magazin Christophorus al vanaf het eerste level

Fijn om te weten; Porsche Nederland heeft ons bezworen dat de informatie die hiermee over jou en je auto bekend wordt, alleen gebruikt wordt voor dit spaarsysteem, en niet voor andere doeleinden. Download de app en beginnen zou ik zeggen.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.