Search
Close this search box.

PLAYMOBIL: De Film: Geheim agent Rex Dasher rijdt Porsche Mission E

De Porsche Mission E is het prototype van de eerste volledig elektrische Porsche, de Taycan die in september wordt geïntroduceerd. In “De Film” rijdt het fictieve karakter, geheim agent Rex Dasher in een witte Mission E. De Nederlandse première van De Film is op 7 augustus.

Dasher met zijn Porsche Mission E
Natuurlijk van alle technische snufjes voorzien

Bekroning jarenlange samenwerking

Porsche en Playmobil werken op het gebied van marketing al samen, en ontwikkelen al speelgoed sinds 2014. Dit wordt het eerste gezamenlijke filmproject. “Porsche was het eerste product van Playmobil onder licentie. Sindsdien hebben we ieder jaar een zorgvuldig ontworpen nieuwe set uitgebracht, die allemaal enthousiast zijn ontvangen door kinderen, tieners en ouders.” Aldus Kjell Gruner, hoofd Marketing bij Porsche AG. “Deze succesvolle samenwerking wordt nu bekroond met een film”.

Kjell Gruner, hoofd Marketing Porsche AG

De bedrijven presenteren ook de eerste op afstand bestuurbare Porsche van Playmobil; Rex Dasher met zijn Mission E.

Dit zal bij veel jongens én meisjes op het verlanglijstje staan

Verhaal

In PLAYMOBIL: De Film (originele titel The Movie) moet een meisje genaamd Marla haar jongere broer Charlie thuisbrengen nadat hij in een geanimeerd Playmobil-universum is verdwenen. Op haar reis door nieuwe werelden ontmoet Marla heel andere metgezellen: de goedgebekte eigenaar van een foodtruck Del, een klungelige robot, een extravagante fee en natuurlijk Rex Dasher. De onverschrokken en charmante geheimagent bestuurt een Porsche Mission E, een elektrische sportwagen met een aantal opmerkelijke functies. Samen overwinnen ze grote uitdagingen en erkennen ze dat ze in alles kunnen slagen als ze in zichzelf geloven. De regisseur is Lino DiSalvo, die ook bekend staat om blockbusters zoals “Frozen”.

Porsche Museum

Zocht je nog een reisdoel voor een trip met je kinderen? (Zonder kinderen mag trouwens ook.) Het Porsche Museum vertoont PLAYMOBIL: The Movie, de originele versie dus, op 10 en 11 augustus om 11.00 en 15.00 uur als onderdeel van het Porsche4Kids zomervakantieprogramma. Er zal een handtekeningsessie zijn en een gelegenheid om de mascottes Rex Dasher en Tom Targa te ontmoeten. Het vakantieprogramma loopt van 3 tot 25 augustus en is gericht op kinderen tussen de vijf en 14 jaar oud. Het omvat onder meer verschillende speelstations en een Playmobil-fotoworkshop.

Tom Targa, de mascotte van Porsche

Trailer

Beeldmateriaal Porsche, Playmobil, Lino DiSalvo

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.