Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gelukkig hebben we de foto’s nog: PUUR Porsche Treffen in beeld.

Afgelopen zondag was de achtste editie van het Porsche Puur Treffen in Best. Voor een hoop Porsche-liefhebbers de reden om naar het Zuiden af te reizen. Het evenement trok ongeveer 1.500 Porsches en 3.000 bezoekers.

Daarmee was het evenement minder goedbezocht dan de vorige editie. De organisatie kan slechts naar de reden gissen, maar wellicht lokte het schitterende weer veel mensen naar zee of juist naar een koelere omgeving. Hoe dan ook was er voor die 3.000 bezoekers weer veel moois te zien. Ieder type Porsche was aanwezig. Van klassiek tot en met de fonkelnieuwe 992, van showroom-staat tot patina, van standaard tot customized, en dat alles in vele kleuren.

Bij de verschillende stands was het aanbod net zo divers als de auto’s op het terrein. Een groot uitgesneden Porsche logo voor aan de muur, plaatwerkdelen, stuurwielen, brochures, stroomverdelers, modellen, je kon het zo gek niet bedenken. Tel daarbij op het werkelijk schitterende weer en de ingrediënten voor een mooie dag zijn compleet. En omdat beelden meer zeggen dan woorden laten we de foto’s graag voor zich spreken. Geniet nog even mee!

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.