Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw: luchtgekoelde Porsche 911 rally Lucky11

Liefhebbers van luchtgekoelde Porsches kunnen hun rallybloed komend voorjaar weer sneller laten stromen tijdens een nieuwe Porsche rally: de Lucky11, die wordt gereden van 10 tot en met 14 april 2019.

Extra opwindend element van deze rally is de teamchallenge. De equipes rijden in teamverband, waarbij elk team bestaat uit vier unieke luchtgekoelde modellen. Dus de vier types die gebouwd zijn tussen 1964 en 1998, de 911F, de 911G, de 964 en de 993 om precies te zijn. Degenen die erin slagen om dit ‘perfecte’ Lucky11 team samen te stellen, worden beloond met een bonus. Dat kan wel eens een welkome aanvulling zijn op de punten die de deelnemers vergaren tijdens de uitdagende routes en de competitieve tests.

De start zal op een niet minder iconische plek zijn, meer Porsche dan bij Early911s in het Duitse Wuppertal wordt het niet snel. Immers: waar vind je meer dan 300 klassieke Porsches bij elkaar? Vanaf hier start het rallyavontuur en slingert de route door het Sauerland en het Teuteburgerwald naar de finish in Hamburg. met vele bijzondere stops die een ‘touch of Porsche’ zullen hebben en met een ‘sterren’ randje, verzorgd door sterrenkok Lars van Galen van Hotel het Lansink uit Hengelo.

de organisatie van deze iconische rally is in handen van Rally’s Bcause. Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bijzondere rally-events staat dat garant voor een rally die tot in de puntjes is verzorgd. Uiteraard zal de rally worden gereden in Duitsland, het startpunt ligt nabij Düsseldorf. Aanmelden kan als team, maar niet iedereen bezit een complete collectie of kent de juiste 911 bezitters om een team te kunnen vormen. Geen punt, want individueel aanmelden kan ook en wij zorgen voor de juiste teaminvulling.

Meer weten of direct uw plek reserveren? Ga naar rallysbcause.nl

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.