Reis om de wereld in 80 dagen

Porsche Driving Experience biedt voor de echte avonturiers een wel heel bijzonder evenement. In de lente van 2018 start de Porsche World Expedition, waarbij deelnemers in de nieuwe Porsche Cayenne 30.000 kilometer afleggen in tachtig dagen. Ze doen zes continenten aan en zullen daarbij verschillende uitdagende routes rijden, soms ver van de gebaande paden af.

“Deze World Expedition is samengesteld voor echte Porsche liefhebbers”, aldus Catja Wiedenmann van Porsche Driving Experience. “Voor mensen die unieke ervaringen willen beleven met gelijkgestemde mensen en op zoek zijn naar avontuur en extreme uitdagingen.”

De uitgestippelde route brengt de deelnemers door meer dan twintig landen. De eerste etappe start op 11 mei 2018 in Brisbane, Australië en eindigt 5000 kilometer later in Perth. In juni verhuist de Porsche World Expedition naar de Noordkaap, van waaruit de karavaan door Europa trekt op weg naar Chamonix in Frankrijk. Andere spectaculaire etappes voeren door Afrika (van Johannesburg naar de Serengeti), Centraal- en Zuid-Amerika (van Cancun naar Panama-Stad en van Lima naar Buenos Aires) en Zuidoost-Azië (van Bangkok naar Shangri-La).

In totaal kunnen er achtentwintig mensen meedoen aan de Porsche World Expedition 2018. Boekingsdetails en de exacte reisdata zijn te vinden op de website van Porsche AG: www.porsche.com/world-expedition.

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.