Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cadeautip: miniatuur-boxermotor met geluid

Wordt het tijd dat je zoon (of dochter) eens achter de Playstation vandaan komt omdat ‘ie moordneigingen vertoont na het langdurig spelen van World of Warcraft? Of ben je zelf van plan Porsche-motoren te gaan reviseren, maar heb je geen idee waar je aan begint? Dan is hier de oplossing: koop dit bouwpakket en alles komt goed.

38969_1473676199736

Geen lijm

Via onder meer Conrad.nl kun je bovenstaand bouwpakket kopen voor het luttele bedrag van 169 euro. Dat ben je alleen al kwijt aan olie voor een echte 911-boxer. Het schaalmodel van 1:4 is best groot en zorgt voor vele uren knutselplezier voor jong en oud. Dankzij de 190 delen die allemaal stuk voor stuk kwijt kunnen raken kom je op plekken in je huis waar je nog nooit geweest bent. En omdat er geen lijm aan te pas komt, kun je hooguit met een schroevendraaier je eigen ogen uitsteken – al dan niet uit frustratie.

maxresdefault

Feestdagen

Lang leve de feestdagen en dit supercadeau. Vaders en zonen vallen elkaar huilend in de armen na het completeren van de Porsche-puzzel, gezinnen worden weer herenigd, afgegleden pubers ontsnappen dankzij Conrad aan de heroïnespuit en huwelijken worden gered omdat papa de hele dag op zijn werkkamer zit, in plaats van mama af te katten om haar beperkte kookkunsten. We verwachten dan ook niets dan goeds van deze kunststof krachtbron, al is het alleen maar omdat een hele nieuwe generatie mogelijk besmet raakt met het Porsche-virus. Komen wij in de toekomst misschien ooit nog eens van onze veel te dure sportwagens af…

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner
Dia1

Eén reactie

  1. Bedankt voor het artikel, ik heb meteen het model besteld.
    Denk wel dat ik met wat airbrush de motor nog wat realistischer maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.