Twinspark opent showroom annex clubhuis R Gruppe

Twinspark Racing & Engineering, opgericht door twee gepassioneerde vroegere 911-racers Leonard Stolk en Lex Proper, opent op 11 april om 16.00 uur de deuren van haar showroom in Oegstgeest. Met de opening van de showroom voegt Twinspark een fysieke winkel toe aan haar webshop voor 911 onderdelen en conversies. De showroom is iedere zaterdag geopend en doordeweeks op afspraak.

WEVO parts

“Deze showroom voelt aan als een warme omgeving die de geschiedenis en passie rond de Porsche 911 ademt”, aldus Leonard Stolk. Volgens hem zal iedere gepassioneerde Porsche 911-bezitter en/of liefhebber zich thuis voelen in dit historische pand. Naast de prachtige collectie klassieke Porsche 911’s zullen ook de exclusieve, hoogwaardige producten uit het assortiment van Twinspark zijn uitgestald. Op deze manier kan de geïnteresseerde liefhebber met eigen ogen aanschouwen wat op de website al jaren te zien was. Twinspark is de exclusieve leverancier van WEVO-onderdelen in Europa en heeft tevens veel onderdelen voor de klassieke en race-Porsches in de productlijst die niet meer worden geleverd door Porsche zelf.

R Gruppe

Tevens stelt Twinspark haar ontvangstruimte beschikbaar als het eerste officiële clubhuis van de R-Gruppe. Met het aanbieden van dit clubhuis krijgt R-Gruppe een centrale plaats om met elkaar of met andere klassieke 911 gepassioneerden af te spreken. De opening van dit Clubhuis zal plaatsvinden op zaterdag 11 april van 16.00 tot 20.00 uur. Alle vroege 911-rijders met pre-1975 auto’s en backdates naar deze periode zijn van harte welkom voor een borrel en hap aan de Rhijngeesterstraatweg 61-B Oegstgeest. Alle aanwezigen gaan met een souvenir aan dit evenement naar huis. Een leuke gelegenheid om te netwerken met andere vroeg 911 liefhebbers. De opening besluit om 20:00. Aanmelden kan via de website https://twinsparkracing.com/blog/event/r-gruppe-club-house-opening-twinspark-showroom/

 

Advertenties
Logo-LUXURY-INS-horizontaal-wit
64-banner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.