Tanja Stadnic.com | Porsche Acrylic Art

TanjaStadnic.com

Molenstraat 20

7551DC

Hengelo (OV)

Nederland | United Arab Emirates [ Dubai ] | Hong Kong

Wij leveren producten en diensten op het gebied van:

Kunst

Porsche Acrylic Art

Van uw eigen Porsche schilderij tot Customer Interaction Events

Uw favoriete Porsche in een abstracte sfeer geschilderd met uw eigen verhaal als achtergrond. Tanja vertaalt uw passie voor uw Porsche naar een kunstwerk dat tot de verbeelding blijft spreken. Altijd met verrassende elementen en in een abstracte omgeving. Of het nu om de schone weergave gaat van typerende belijningen tot de gebeurtenissen op de achtergrond; u blijft telkens nieuwe contrasten ontdekken in uw eigen unieke schilderij dat Tanja graag voor u op maat maakt.

Meer weten over uw eigen Porsche schilderij?

Tanja en haar bewondering voor Porsche

“De passie voor het merk Porsche is wat mij motiveert. Het zal altijd een rol spelen in mijn werk. ”

Tanja Stadnic is al vele jaren een passievolle bewonderaar van Porsche. Niet alleen de rijke historie en het aantrekkelijk design boeit haar. Ook de wereld eromheen, zoals de kracht van moderne techniek en design, de beroemde prestaties tijdens sportieve evenementen en de sfeer onderling tussen medebewonderaars spreekt tot haar verbeelding. En niet te vergeten, haar passie voor het rijden in één van haar eigen Porsches. Tanja schildert met haar bekende abstracte stijl sportauto’s van Porsche en weet telkens de schoonheid van sportieve lijnen, klasse en opvallende uitvoeringen te creëren.

Alles weten over TanjaStadnic.com | Porsche Acrylic Art?

 

 

Wereldwijde live painting events

Fine Cars | Fine Art | Fine Food

Het idee is even simpel als briljant. Tanja Stadnic organiseert kunstclinics in showrooms van Porsche Centra over de hele wereld. The place to be voor bezitters van een Porsche al dan niet onder begeleiding van een partner. Maximaal 10 koppels kunnen, met hulp van Tanja, een uniek acryl kunstwerk maken van hun eigen Porsche. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten; een cateraar serveert het beste eten en de beste drankjes in de stad. De inspirerende omgeving van de showroom van de Porsche dealer zorgt voor de rest, velen beleven dit als het een avondje waarin passie voor gastronomie, kunst en Porsche met elkaar worden gedeeld.

Alles weten over de events van TanjaStadnic.com?